Rasa Cam Sia² Je Gi Taklimat Nih... Alahaiii.



Tadi pagi, zie kena attend taklimat ringkas dari Jabatan Akauntan Negara di Queen's Tower tentang Akta Wang Tidak Di Tuntut. Dah sarat² ginie pun, still lg kooo boss hantar zie yg attend. Dia tak nak org lain. Nak zie gak... Uwaaaaa!

..nak tak nak, kena gak gagah pergi.






Bila sampai sana kan, zie dpt buku panduan dan 1 disc utk rujukan. Tp bila part suai kenal n tanya nama syarikat....rupanya taklimat ni HANYA UNTUK syarikat Sdn. Bhd. je. Cehhh! Buang masa akuuu je woi.

...sykt tempat zie bekerja ni, bukan Sdn. Bhd. pun. Kesilapan dorg fax surat jemputan tanpa double check. Since zie dh pun ada kat situ, so dgr je la. Alahaiii...nasib baik utk sejam je :D

Takpe, takpe...at least zie learn something new today :) Think positive! yeah...hehe











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

9 comments:

Misz Mieza said...

Aduyai, sabo jelah.. Boleh pulak tersilap fax surat jempoutan.. Ntah hape2 ntah dorang nih.. Nasib tak dihalaunya Zie balik.. Kalau tak ada jugak yang kene saman nanti kang.. Huhu..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sabar yer..hehe nmpk logo ANM tuh..sofia under ANM putrajaya..

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

alamak akibat tersalah fax dan tak double check kan dah menyusahkan orang lain.. sian Zie.. tak pasal2 sejam juga la nak dengar ceramah tu..

Herma Julianny said...

yep, think positive..
dpt juak baby ikut dengar..
hehehe...

nadia arrumaisha said...

hahahah opis nadia kne gak...seb bek bos ckp dia nk gi...last2 balek muke semacam jep dia....hikhikhik

Nuraz said...

salam kenal zie...takpe dik, berguna juga kan belajar sesuatu yg baru..7 thn akak bergelumang dgn unclaimed money nie, skrg jd Akauntan kat HKL pula..dan kalau nak semak sama ada nama kita ada dlm senarai yg dihantar ke JANM pun boleh jugak, cuma kena semak dgn Bhgn Pengurusan Amanah di Menara Maybank, KL lah...rasanya utk JANM negeri mungkin belum lagi dipanjangkan utk semakan...tak rugi belajar sesuatu yg baru kan!!..^__^

Eina Sakinah said...

okey la tu kak zie.. janji dapat ilmu baru kan.. hehehe :)


New Entry Eina :
http://cdiena.blogspot.com/2012/08/tutorial-adobe-photoshop-cara-untuk.html

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sian zie...tapi, nampak boss zie mmg percayakan kebolehan Zie..:)takpe...at least zie beljar sumthing...:)

Nor Nadiah said...

lama tak singgah blog sis...selamat hari raya maaf zahir dan batin sis..

sis da makin tembam n comel..baby sehat ??