Raya Pertama --- Bersama Keluarga Mentua di Rumah Mentua



Cak! Hehe...eh, updating raya's entry sudah??? Wahh...pantas kau Zie! Hehe :P Raya pertama, since zie sudah bergelar isteri Dillah...harus koooo pd hari raya pertama, zie akan sepjg hari di rumah mentua :)

...sebelum tu, zie dan husband ke kubur arwah ayah weols. 1st ke kubur arwah ayah mentua (ayah suami, Morsit) dulu di perkuburan semariang. Then baru ke kubur arwah ayah (Madini) di perkuburan Mendu. Then baru ke rumah mentua zie :)

Al-Fatihah buat arwah Madini & Morsit. Semoga roh mereka berada di dlm golongan yg beriman, AMIN.








Sambil on the way tu, wajib koooo bercamwhoring dlm kereta. HEHE :P Nasib baik husband belikan DSLR yg monitornya boleh di pusing-pusing. So senang sikit nak ambil gambar sendiri. HEHE :P







We are happily married! hehe...tak lama lagi weols akan bertiga, yay! Tak sabar kooo zie nk bersalin. Rasa cam nk aje cepat-cepat suroh baby keluar...hehe. Kalau boleh, kan...hehehe :D






Ni adik ipar zie. Yg dulu tu sama bersanding serentak dgn zie dan suami time bersanding belah suami last year tu. Haaa..ini lah pasangan pengantin tu :) She's 7 months pregnant sudah :)






Yg berbaju putih tu, abg ipar zie. Abg Jaki :) Still single yuuu ^_- hehe...






Ni plak, adik ipar zie yg bongsu. Khalid nama dia. Single and available lagi ni :) Siapa nak berkenalan...sila roger zie ea. Orgnya baik dan beriman :) Ceaaaa akuuu...promote adik ipar wei. HAHA :D

..yg single je zie berani promote kooo noks ^_^ Oh ye, dia lah pengapit zie dan husband time weols kawen dulu taw :)






Ni plak, abg ipar zie lagi satu :) Seumur dgn zie, Benjamin nama dia. Kelas kooo, nama cam omputih...hehe. Tp perwatakan, melayu dan islam sejati ^_- winksss. Yg ni, dah tak available ek +__+

Oh ye, zie ni ada ramai abang ipar taw. Coz adik beradik husband zie ramai lelaki :)







dari kiri ke kanan:

-- Siti Aishah @ Dedek, Emak Mentua, Nenek, Kak Nadia & Zie --





Ladies in Morsit's family! hehe :) So proud being 1 of them. Yg nenek tu adalah emak kepada emak mentua zie.







Suku je ni daripada keluarga suami. Keluarga husband zie sgttttt ramai taw. Unlike keluarga zie yg sedikit je ahlinya. Hehe. Kekadang tak terbiasa plak dgn keriuhan suasana bila semua berkumpul :P

...pape pun, selamat ziarah menziarahi ye uols :) Drive save! Selamat Hari Raya :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

10 comments:

Zaidalifah Hussin said...

salam aidilfitri wahhh purple caler anggun gitu ;-)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh!dah post raya entry!ym tak nyempat lg haaa...huhuhu.sebok beraya, ekeke...comel je zie berdress purple, :-)

Misz Mieza said...

Memang pantas sungguh ni.. MM raya 1st harem takde gambar.. Haha! Sedih sungguh rasanya.. 2nd & 3rd setakat bergambar dlm kete jer.. Mood ke laut ar nak bergambar2 tahun nih.. Huhu..

Dila Abdullah said...

waaahhh, tema purple... fav colour I.. nak pilih purple tok tema raya tahun ni, hubby tak bagi.. katanya, pusing2 colour lain sampai da abis colour, baru leh return ke purple... sedih...

zaleha sidi said...

Paduhal adik ipar zaki...selalu jd silent reader ktk. Kta sama2 due bln 9....patut la muka dillah tang familiar.

Herma Julianny said...

waaa...Purple!!!^__^
berseri2 jak ktk eyh...
hihihi...
nang kacak la kualiti DSLR...
puas guna nak??^__^

Myra Jay said...

Kunjung mengunjungi di Hari Raya..

Suka kaler baju Zie ngan Dillah, my peberet kaler ;D

Zie Madini said...

ZALEHA
-- hehe. aok mek adik ipar abg zaki. kenal duhal ktk dgn nya
;D

muka dillah nang ala-ala abg zaki ow? hehe. wahh...sama kta due bulan 9...hi five!

zaleha sidi said...

Kenal la dh sama opis...hehehe. Kmk edd insyaallah 17 sep...tok dh 37 weeks :-)

Riena Haiqal said...

purple la tema Zie.. hehehehe.. comel.
mak ai siap promo adik ipar ye.. heheheh