Raya Tahun Ni Zie Tak Ambil Cuti Raya :(



Salam uols! i bet hari ni mmg ramai dah di anatara uols sudah start bercuti raya, kan? Husband zie pun dh start cuti raya gak. Semlm petang dia balik. Tapi zie lak...tak dapat nk ambil cuti raya kooooo uolsssss. Uwaaaaa....!!!

...Annual leave zie tinggal 3 hari je lagi utk tahun ni. Dan semua cuti yg ada tu, zie budget utk pregnancy check up dan baby check up zie nanti. Coz once zie start kerja after cuti bersalin nanti...

Zie still ada 2 more months dlm tahun ni. Kan setiap bulan baby harus di check up di klinik. So zie budget utk itu ler.









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

20 comments:

ucupiza said...

Sis zie,samalah kita.tak cuti jugak hari ni..kena kerja..sedih je dengar lagu raya,orang lain sibuk bercuti,kita dok kat ofis lagi..
Pape,"Selamat Hari Raya Sis Zie sekeluarga".
Tak sabar nak tengok baby sis

Zie Madini said...

UCUPIZA
-- huhu...senasib ler kta, kan dik. nasib baik akak n husband ni takde kampung. kalau tidak...menjawap makan hati tak dpt blk..huhu

well, selamat hari raya :) maaf zahir dan batin ^_-

Jiejah @ Iza said...

zie
sarat dah yer ..tentu x sabar nak tgk baby kannn . Selamat hariraya . akak pun still keje today tp next week cuti seminggu hehehe

btw , akak rasa kalau nak buat bb c/up boleh je buat hari sabtu . just tuk injection kan . akak kadang pergi time balik keje . ok je kalau terlepas sehari dua dr date dia hehe

Herma Julianny said...

tedah..
x hal la, yg penting en.hubby ktk blit.
hehe..
selamat beraya ye kak...^__^v

Siti Nurhayati Dollah said...

Tak apa zie, yati pun still kat ofis lagi. ^_^ Yati lagi lah sedih sebab kampung jauh.

Zura said...

cuti akak tinggal ½ hari je lepas tolak cuti raya...sbb tue rancang kawin thn depan..

nadia arrumaisha said...

Bagus u dear, memang tersusun jadual... Apapun nadia doakan terbaek utk zie.....selamat ari raye zie...

Ena said...

sama la zie.. akak pun masih di ofis dengan bbrp org lagi.. tahun ni huby tak dapat cuti lama.. so, tak pe la.. janji dpat beraya jugak kedua2 belah keluarga..

Ena said...

Salam Lebaran Buat Zie sekeluarga dan maaf zahir batin... hari ni bos kasi balik half day.. arini jumaat.. kul 12.15 dah boleh blk.. yeayyy!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Yelah..nnt bile dh ade baby mmg byk pakai cuti..kene standby utk itu nnt..sabar yer zie..sofia pun xcuti raya..mcm sofia plk lbh suka berada di pej bekerja dr du umah..tkt tbyg2 nnt...

selamat ari raya buat zie sekeluarga..maaf zahir dan batin.. =)

regards,
Unsmiley

shafiqabdshukor said...

sabar la ye kak..
pengorbanan untuk anak..
nnt boleh la ceritakan kat anak tu.. hehehe

Misz Mieza said...

Takpe.. Janji hari raya nanti tetap cuti.. Lepas tu cuti panjang lagi ko yunk.. selamat Hari Raya! ^__^

Aleyn said...

Akak pun tak amik cuti utk raya kali ni...sibuk ngan projek terkini.....apa dia?...tungguuuu

Dila Abdullah said...

sama la kita.. nasib bek gak dila gan hubby, umah parent kitorang dekat2 je.. next year punya raya jelah raya sakan k, ngan baby baru nanti...

anyway, SELAMAT BERHARI RAYA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN.

ct cheery said...

aloh ciannyer zie,xpe yg penting husband ada di sisi..hehe

Pink Lavender said...

selamat hari raya zie...makneng cuti seminggu minggu dpn..wehuuu!!!

Riena Haiqal said...

siannya zie.. tak per la.. yang penting 2 hari public holiday kan... boleh la beraya juga kan... (^_^)

Salam lebaran dan selamat hari raya maaf zahir dan batin...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

sedih gile sbb harini masih keje. mcm esok dh raya je. huhu...

cik chinta said...

slmt hr ry zie

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tkpe zie, cuti bersalin nnti, ha!sakan cuti tueee...hehe...