Repair Sudah My Guess Sling Bag... Berkurun Baru Repair Ek? :P



Uols still ingat lg tak dgn Guess Sling Bag zie yg putus ni? If tak ingat, uols boleh baca balik entry tersebut kat --- SINI :) Baru skrg kooooo zie hantar gi repair... hehe. Itu pun zie lanting kat kakak zie utk tolong hantarkan gi repair.

...Kalau tidak, dok terperuk je sling bag tu dlm almari tak di pakai...huhu. Sayang :D






Tadaaa!!! Dah boleh pakai balik sudah :) It's look new ko. Dah lah murah je org tu charge utk repair. RM5 jer...happy! hehe. Kawan kepada laki akak zie yg repairkan. Thats why ler dia charge murah je :P

...FYI, sling bag ni adalah salah satu Guess bag zie yg paling zie suka. Kiranya favorite bag la. Hari ni, terus pakai...hehe. Lepas ni, tak nah dah sumbat perlbagai macam benda alah kat dlm...hehe









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

11 comments:

Dila Abdullah said...

alahai, macam mana la gayanye mak buyung pakai sling bag yer...

atty's said...

jgn sumbat mcm2 lagi tau ze..kang putus lagi ..

Zura said...

beg akak br2 nie pun tali dia putus..tang cangkuknye..tp repair sndiri lah sbb th nk betulkan..tp payah jgaklah...

Riena Haiqal said...

hah lamanya dah beg tu baru sekarang Zie repair.. huhuhuh.. saya masih ingat tu.. heheheh (^_^)
lepas ni tak yah dah nak letak pelbagai barang termasuk botol air yer Zie.. eheheheheh

nur anis said...

macam baru la..:)

Myra Jay said...

Myra pun baru beli ganti handbag dan wallet Guess baru ;)

Yang lama dah terkopak kulit..huhuu

neyra shazeyra said...

cantiknya beg ni

My Life's Journey said...

Hihi umi imagine jap ktk make bag tok yunk ..nang masih kedak anak dara gk rupanya ..pwettt ...

cpa yunk ..janji hati gumbira dapat pakai apa ynag ktk suka ..apa2 stail pun c kisah ..muahhhhh!!!

Hidayah Bach said...

seronok betul dia beg fever dah sehat..!
:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...pompuan kan, kalau boleh semua bende nak sumbat dlm bag, ekeke...YD selalu je hingaq kat teliga YM nie ha, kuikuikui

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!dah dpt pakey balit. mek rya g adjust lat org molah kasut