Rezeki Pagi...hehe. Churp² Earning ^_-




Kalau semalam, permulaan hari zie teramatttt lah malang (accident langgar keta org, click SINI utk entry) Pagi ini plak...alhamdulillah. Zie mulakan hari zie dgn senyuman....hehe.

....nak taw kenapa??? Haaa...ini haaa penyeri pagi zie :P











Churp Churp earning dah pun cecah RM100 plus ^_- yayyy! Alhamdulillah...fulus fulus :D Dah boleh cash out sudah...hikss. Tp tak nak dulu la cash out. Tunggu sampai seribu. Baru syorga cash out...hehehe.

Pssttt...hari ni zie turun awal sejam. Still fobia tang parking. Tu yg turun awal sejam dari kebiasaan, parking tak penuh :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Zie Madini's Teritory Copyright©

13 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah...semoga rezeki zie semakin bertambah.. =)

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

wah rezeki baby.. alhamdulillah.. (^_^)

Jaa said...

tahniah zie, dh cukup dah.. saya ni ntah bila la nk cukup ntah...3 tahun lagi kot..hehe

Herma Julianny said...

haha..
dlm kesedihan, ada jwak senyuman ek..=)
rezeki..hihi...

Dila Abdullah said...

kejap jer tu... t lama2 da biasa... belajar dari pengalaman lebih mematangkan kita... amin...

Zura said...

tahniah zie..

Aiman Firdauss said...

tahniah....di ucapkan Zie,,,,

SyUhAdA said...

thniah kak zie..syu x ckup2 rm100 lg..

nanakimie said...

alhamdulillah...rezeki:)

Myra Jay said...

Myra nya earning Churp2 lambat gerak ha..
tak penah cashout pun...huhuuu

cik chinta said...

waa...nk jg psg. tp x reti, ble tlg psgkn? hihiks

Cik Dee said...

yaya pun xtahu la ngape churp2 yaya xnak naik2.. bile nak merase nih

Misz Mieza said...

Hui! Masyukkkk! ^_^