Scanning Baby Di Klinik KKIA Malaysia Jaya Pagi Ni


**gambar credited to google**



Ingatkan semalam check up adalah my last check up (clik SINI utk baca entry), rupanya...keesokkan hari, which is hari ini...Zie di suroh nurse datang lagi utk scanning baby. Dorg nak rekod kedudukkan baby dan keadaan baby inside my womb ni.

...So kena la be there sebelum pukul 7:30am pagi ni..huhu. Kali ni akan gi tanpa suami menemani coz husband zie dh pun balik Sri Aman petang semalam :(







Sepjg zie hamil ni, hanya 2x je zie gi scan kat swasta. Time kandungan 5 bulan dan time kandungan 7 bulan :) Semuanya hanya mampu scan yg biasa je. If scan 3D or 4D...perghhh! tak mampu koo zie. Mahal sgt cost dia, sampai RM200 plus taw...uwaaa!!!

...tp sumpah, teringin nak scan 3D or 4D coz dorg akan bagi DVD copy. Tp itu lah...mahal sgt :( Baik spend RM200 plus tu utk keperluan baby. Kalau mampu, takpe...betul tak? hehe










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual
barangan baby :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

7 comments:

Riena Haiqal said...

wah pagi ni g scanning lagi ker.. mak ai mahalnya ye kalau 3D tu.. bagus simpan utk keperluan anak.. scan biasa tu pun ok la tu.. (^_^)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

yang penting baby sihat..dpt tahu yg tu pun dh cukup kan..

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

Waaa mesti best tengok baby dah nak lahir yunk .. betul kata ktk yunk .. harga nya mahal gilak ..mun beli barang baby dah banyak dapat ya .. cpa yunk ..asal da scan n gambar dah memadai (^_^)

MaMa sYahMi said...

mahal nyerrr kat sana punya 3d4d..kat kl rm90 je mcm tuh...paling mahal pon rm120 kot..takperla zie..as long as baby sehat syukur alhamdulillah.....semoga selamat semuanyaa..

shafiqabdshukor said...

semoga anak tu sihat2 dan menjadi anak yang soleh bila besar nanti..
AMINN~~

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

klu ada rzki lebih, mmg 3d tu terbaek, especially utk detect penyakit2 mcm yayan.tp, takpe, mna2 pun ok, insyaallah semua slmt.amin...

Zie Madini said...

MAMA SYAHMI
-- dear...ur blog ada malware virus :( Zie tak dpt nk balas kunjungan awak...huhu