Setiap Kali Nak Beli Kek Lapis... Sure Akan Ke Afifi Kek Lapis :D


**click photo to view Afifi Kek Lapis blog**




FYI, pemilik Afifi Kek Lapis ni adalah kawan Zie :) Tu yg setiap kali bila nk beli kek lapis, for sure punya zie akan ke Afifi Kek Lapis ^_- Support kawan nyer business maaa...hehehehe. Hari tu, rakan setugas husband mintak tolong di belikan 5 jenis kek lapis

...coz dia nk pos ke Johor utk family dia.







Time ni hanya pekerja Afifi je yg ada. Afifi takde. If dia ada...sure akan dpt 1 kek lapis free...hehehehe :P






Bulat je nampak perut zie tu kan? :D Errmm...setiap kali makcik² tgk perut zie, kompom dorg akan kata zie kandungkan baby girl. Zie lak..."oyeke...hehe" gitu je la reaksi zie :P Malas nk pjgkan conversation..hehe. Alaaa...laki ke perempuan ke anak zie nnti, sama je anak kooo uols.

...Jnji dia lahir dlm keadaan sihat walafiat dan sempurna bentuk bdn dan mental...aminnn :)






Ibu mengandung yg semakin bertambah² "sihat" badannya...hahahaha. Adik beradik zie semua dok usik zie dgn panggil zie gemuk taw. Keji dorg...hehehe. Takpe, takpe...later aku akan kurus balik.

...Kau tgk la nanti, kakak/abg :D







Since nanti rakan setugas husband akan pos kan kek lapis ni ke Johor, so kena la suroh pekerja kek lapis tu packing terus. So that nnti rakan setugas husband just tinggal nk poskan aje :)









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

16 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tak de la gemuk pun zie.. biase je..
btw brape rm ye kek lapis afifi tu?

Zie Madini said...

RIRI
-- hehe...tu ar. tp adik beradik zie selalu kondem zie taw. zie mls peduli..hahaha :D

kek lapis tu rakan setugas husband suroh beli yg harga RM10 satu :) ada price utk kek lapis afifi di blog dia :)

Cik Dee said...

zie.. yaya mengidam kek lapis sarawak ne.. boleh x belikan yaya satu je... yaya bank in duit

Riena Haiqal said...

wah, nampak sedap jer kek lapis tu.. kalau kat labuan ni memang durang jual mahal.. ada yang sampai 40 hengget.. mahal kan.. dahla durang main beli gak dari sarawak.. nak ambik untung la tu..

cik chinta said...

yg penting sihat zie, kurus tu lepas beranak bole pye kurus

-syira- said...

muka kak zie still cute n xnmpk tembam pun.perut jek bulat.mcm dah sarat sgt dah..

sedap ea kek lapis dia??selalu pesan dkt kawan bila dia balik sarawak..

eVa said...

perut ktk makin comel membesar hehe.. nampak sehat.. tp ktk makin cantek aieeeeee..

Nur Hafiza Rahsid said...

T_______T Masa nak balik semenanjung aritu lalu kat Afifi tutup pastu lalu sekali lagi, sikitt je kek dia ;( kawan cakap sedappp dan moist sangat. Tapi kita tak cuba lagik. selalu pergi mira

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Woooo sedapppnyeeee!! suka sgt ngan kek lapis..ala bdn zie xbesar pun sofia rs..cuma perut zie bsar sgt..tuh yg nmpk besar kot..dont worry, yg penting zie sihat yer

regards,
Unsmiley

Dilakochan said...

whoahh kek lapis serawakkk!
lama x dpt merasa.

slalu kene tgu member outstation ke sana, baruuu la dpt merasa! Tp itu pong kadang2 xdpt yg btl2 sedap! :((

Klw kt sini, kek lapis serawak, main jual cukup syarat je, nampak cantik, tp kurenggg rasanya!

M.A.M.A said...

kmk suka ditunggah gemuk time pregnant. bukan selalu gemuk. hahaha..

Tny said...

Salam Zie..
Waahh dh bertukar blog link, dh bertukar status.. lama betul tak berblog walking nih..

Ermm.. Nk tnya klo nk cr kek lapis Srwk, Zie boleh tlg ke, ngn pos skali?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

a'ah la zie, bntk perut zie mcm babay gurl, huhuhu...takpelah, tak kisah la kan, yg ptg baby sihat.:) kek sarawak!i loikeee!

Qaseh Suhaida said...

betul la cakap mak cik2 tu...sbb perut zie bulat dan leper je selalnya baby girl. kalo baby boy perut lebih bujur ke depan & pusat pun terjujul keluar. berdasarkan pengalaman jugak laaa...

Myra Jay said...

Mmg bulat perut Zie ha tapi tetap comel :)

Misz Mieza said...

Nyum2! Sedapnya kek lapis Sarawak! ^^,