Since Tak Ramai Readers... Malas La Nak Update Blog Minggu Ni :D



Rasanya ramai readers blog zie still lagi bercuti raya. Coz unique visitors yg bertandang tidak "sekencang" mana...hehe. So zie decided malas lah nak update lagi sepanjang minggu ni...isnin depan baru lah zie start updating entries lagi...hehe.


...So utk minggu ni, zie nk BLOGWALKING! since kerja pun dah tak melambak lagi (sbb zie dh ada 2 pembantu sementara utk tlg Zie buat kerja..hehe)










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi² Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

13 comments:

Misz Mieza said...

MM rajin jer bw sini.. Tapi nak update bli=og tu yang malas lagi.. Hehehe..

steffany daph said...

hoho. sya pun kira mcm tu la juga. ikut mood pun ada (:

Wahidah said...

wah zie dh masuk keje yea..sama lah kita...comey la tgk zie nya tummy..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe..aah ler yunk, org masih sebok beraya lgi..hehe...ym cuti seminggu kooo....ekeke...raya sakan!

~AmyLiana86~ said...

dorang still cuti lagi tp amy dh xcuti..hehe

Aleyn said...

Akak pun dah start keja..huhu...mood still di kampung

Tihara said...

selamat hari raya zie..maaf zahir batin...mmg slow blog raya2 ni kan..:)

Miss Volvo said...

owh patut la smlm u ada masa singgah blog i :P

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hahaha...betul2..org masih ramai lg tgh cuti..haha..sofia pun senang even dah keje..kalo tak tel ke email kencang sgt..rs mcm tak cukup tgn mulut nak balas..hehe

regards,
Unsmiley

nadia arrumaisha said...

betoi betoi betoi zie... mmg bahang raye lagik...

Riena Haiqal said...

heheheh.. kitorang masih cuti lagi..mgu depan baru start keja balik.. heeeeeeeee
selamat hari raya Zie

Myra Jay said...

Selamat kembali bekerja ye Yank, Myra pun takde update blog minggu ni, cuma blogwalking je ;)

juliet. said...

Nanti kak zie dah bersalin, rajin2 laa update blog yerr..xsabar mok nangga baby kitak..mesti cute kedak kitak juak.. :)