Stocking dan Snow Cap Semasa Dalam Pantang Nanti



Awal dah husband belikan utk zie stocking (2 pasang) dan snow cap yg teballlll tebal utk zie pakai semasa dlm pantang nanti taw. Dia tak nak zie pakai yg nipis nipis. Nanti angin senang masuk katanya....

...awwww, sooo concern seyy laki aku ni dgn akuuuu. Hehe. Terasa di manja sesgt :P Tapi kan...KOMPOM kepanasan arr zie time dlm pantang nanti. Adeh! harap-harap leh tahan dari berkipas ler. hehe









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

11 comments:

nur said...

selamat berpantangle nanti.. kena pakai tu.. hubby dah belikan..

Dila Abdullah said...

dila tak yah tunggu pantang, awal2 pregnant da kena paksa gan hubby pakai stocking lau kat umah.. terutama time nak tido... lau dila malas, hubby yang pakaikan... lelaki sekarang mmg cerewet sikit... dia yang lebih2 sebenarnye tau.. kita relax je... anyway, selamat berpantang...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

stokin mmg harusss pakai dear sepnjg proses berpntg.angin mmg sng sgt masuk thru kaki. Tp, tang snow cap tuh, ym mcm....garu2 pale skit.ym tk pnh pkai pulak snow cap masa berpntg, :-)

~AmyLiana86~ said...

bila hati dah sayang..hehe..selamat berpantang ye nanti zie..hehe

Zie Madini said...

YAYANSMUM
-- Hehe..YM tak pernah pakai yg tang snow cap tu ea? hehehe. Actually kan, org kat sini...bila dlm pantang kebanyakkan dorg akan sarung kan kepala gak taw. utk elak angin masuk so that kepala tak akan sakit-sakit.

selalunya dorg akan pakai scarf anak tudung. tp dillah beli snow cap coz ianya lg tebal. so that angin tak akan masuk dari ubun-ubun...hehehe

nadia said...

zie, dekat sini kalau stokin memang selalu dah tengok orang berpantang kena pakai. kalau snow cap tu first timeeee! :)) selamat berpandang dear!

Herma Julianny said...

selamat berpantang yea nnt...
pantang elok2, jgn ngular..=p
pas ya slim balit..
hehehe...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahhhh...siap ade snow cap..mmg btul2 jaga nih..tp bagus la..utk ms dpn..hehe nnt mandi pun tak boleh taw...

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

wah prihatinnya suami Zie.. syukur Alhamdulillah..
stokin tu memang wajib la kena pakai, tak kira siang ataupun malam.. kena tahan panas la kan.. kena jaga diri masa dalam pantang yer..
bab snow cap tu sama ngan YM la.. saya pun tak pernah pakai... tak tahu fungsi dia. (^_^)

Dila Abdullah said...

confuse gak cara pantang kat sana... tak silap dila, rambut nak kena ikat tinggi n ketat sikit.. biar angin tak masuk... tapi lau da bersnow cap bagai, ehhhhmmm, baru dengar ni...

Misz Mieza said...

Comelnye stoking kaler pink tu.. =)