Tak Dapat Tanding Yang Ini Gak THE BEST :D



Psssttt...aritu zie guna ZA maskara dan compact powder Silky Girl yg ini. Nak ambik murah maaa. Alih utk ZA maskara tu...tak sampai sebulan pakai, dah kering :( Tu arr...jgn beli barang sales. Barang sales mmg always gitu...hehe.

Yang tang Silky Girl compact powder tu plak, dia tak control minyak di muka zie arr. Tak sampai setengah hari dah berminyak muka. Zie ni jenis yg malas nk touch up 2, 3 kali :(

...maybe utk uols nyer skin, its OK. but not for my skin la. So...Zie guna balik this product ^_-











Tak dapat tanding Maybelline maskara yg ini gak THE BEST! Tebalkan bulu mata dan panjangkan gak dan tahan berbulan² tidak kering ^_^ so lepas ni mmg akan stay setia guna maskara maybelline yg ini ah.

...tak nah dah duakan dia ^_^ Hehe








Meanwhile utk compact powder plak. Zie guna balik brand Silky Girl Oil control compact powder nih lagi. Mmg tak dpt tanding compact powder yg ini. Pagi kau sapu kat muka...sampai balik pun muka kau still lg tak berminyak, okeh.

...best kan? Hehehehe. Harga pun affordable :) So mmg akan setia guna this 2 product sambil bila² mulai skrg +__+










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

9 comments:

ArELeEz said...

p'guna bijak, faedahnye bnyk! cewwah! he3..

Dila Abdullah said...

macam nak try je.. dila sejak preggy ni langsung tak amik kisah pada muka.. malas la... tp info zie ni macam best jer.. nak kena sebat gak ni.. muka da makin pucat lesu..

aziemat said...

zie pakai maskara ni senang ker nak cuci?saya mmg pengguna maskara ni tapi bila nak cuci nak solat susah lah...dia melekat sampai putus2 bulu mata ni...

Zie Madini said...

AZIEMAT
-- Bagi zie senang je, dear.hehe. bcoz zie remove my make-up using vaseline..hehe. if nak maskara tu lg cepat utk di remove...actually maskara tu perlu di cuci dgn air suam...baru dia cepat tanggal :D

aziemat said...

oh...pkai vaselin yer...boleh cuba ni...sbb sebelom ni mmg guna air suam pun...tp still melekat kat bulu mata ni...

Riena Haiqal said...

lain kali jangan terpedaya dengan sales2 ni ye.. hehehhe.. (^_^)
owh guna brand Silky Girl Oil control compact powder rupanya.. (^_^)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Ohhh sofia kalau mascara, memang confident dengan maybelline arr..tuh yg terbaik dan byk choice..hehe tapi untuk compact sofia serasi dengan za yg oil control punye...sofia punye kulit sentiasa minyak..even dalam aircond pun blh nmpk shinning nye tuh...hishhhh payah betul

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Tak pernah try lagi silky girl nyer compact powder.. Hari tu guna Revlon Photo Raedy Compact powder.. Tapi macam terlebih cerah plak.. So skang tukar Miyami plak.. Mascara dah lama tak beli.. Tak reti nak pilih.. Asik2 cepat kering jer.. Nanti nak try yang ni gak ah.. =)

CHU MAJORFLAVA said...

rya mek makey za ok..now mek pakey maybeline cam sik bapa jak...nak tukar gik & coba revlon @ loreal.tapi skin ktk vibrant bha sis x perlu pakey pun dapat.mun kamek pucat & kepak.