Takde Mood Dah Nak Buat Kerja. Raya Mood is ON! :D



Sumpah uols. Skrg ni zie sgttt sgtt MALAS nak buat kerja taw uols. Asyik menguapppp je. Dahlah lama lg nk balik nih...haiyooo! Seriously, zie skrg benar² in RAYA MOOD! hehehehe. Tak sabar nak raya...hiksss :P

...raya tahun ini adalah raya pertama zie bergelar isteri org :) hehe. sgttttt teruja taw. 1st day of raya akan di spend kat rumah my mother-in-law. Raya ke-2, baru kat rumah sendiri dgn emak :)

Pape pun, SELAMAT HARI RAYA, uols. Maaf Zahir dan batin dari Zie Madini ^_- 0-0 ea uols :P










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

10 comments:

Mon MonaLea said...

selamat hari raya buat kitak juak zie

Herma Julianny said...

cney rumah ktk, kak?
ney tau, jalan2 pg kuching dpt jugak pg rumah ktk. hehehe..=p

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

slmt raya zie!smoga berbhgia di idul fitri!:-)

steffany daph said...

selmat hari raya kitak (: sabar2 kjap, x lama gik hari ya.

Misz Mieza said...

Selamat hari raya Zie! Maaf zahir batin.. 0-0! ^_~

AmirFX said...

Selamat Ari Raya! Jemput datang ke rumah kelak.. :D

Dila Abdullah said...

Selamat Hari Raya jugak.. Maaf Zahir Dan Batin...

kEjAr sUsU! jGn KaSi dYa LaRi! said...

slamat hari raya jgak kak zie..hehe nervous x nak raya umah mentua ni??hehe..

Riena Haiqal said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin Zie.. ampun maaf dipinta andai kata ada tersalah kata dan terkasar bahasa...

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dear, moga ceria2 selalu tau..
Dan mohon maaf andai ada salah silap sepanjang perkenalan kita ye:)