Untuk Hari Jadi Zie... Husband Masak Special Khas Utk Zie :)



Alololo...sejuk taw hati zie bila husband gtaw nak masakkan something special utk zie sempena birthday zie semalam ^_^ Even zie sendiri tak pandai/pernah masakkan makanan tu..hehe. Sanggup kooo dia pi cari cara-cara memasak kat YouTube. HAHA.

...sumpah uols. Terharu giler zie for all his hard work. Nak tahu dia masak ape? Meh skodeng gambar kat bawah ni...hehe













Tadaa! Dia masakkan Butter Prawn. Ikut resepi ketuk-ketuk ramadan katanya. Seriously, sumpah sedap giler. Pandai nah laki aku ni masak taw. Kagum zie coz zie sendiri pun tak pandai masak butter prawn ni.

...but now, of coz ler zie dh tahu. Hehe. Mulanya ingat nk gi makan kat luar sempena birthday zie. But when husband kat nk masak utk zie. Harus kooo zie pilih utk makan masakkan dia :)

Bagi zie, butter prawn dia yg tersedap. kalah kat restaurant taw...ceaaa akuuu. hahaha :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

13 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaa ...mesti best tok .. bena kata ktk yunk ..mun suami yang masak mesti kita senyum sampe ke telingga hahahahhaha.

ketuk2 ramadhan nang best!! kmk pun suka tga cita ya yunk

Dila Abdullah said...

yap, terharukan??? same la... tapi tok masak sempena birthday, belom lagi.. masak masa dila sakit, yeeeezzzz ....

Herma Julianny said...

wah...tumpang terharu...^__^
tp kan kak, mun laki masak nak,
daknya lbh advance.
apa yg daknya masak lbh sedap tau...
abg n adik laki mek jarang masak.
tp mun daknya masak....
fuhh...
nang nyaman!=)

Tentang Kita said...

wow..bahagiakan dpt husband loving camtu..hepi sokmo

Cik mama said...

Wahhh sgt beruntung zie kann.. hehhehe. laki ni klu sekali dia ker dapur memg kalah kita yg kaum wanita ni...

"selamat hari Raya Zie"

Zura said...

heppy bday zie....kalau cmtue nk bday hari2...hehe

Misz Mieza said...

Wow! butter prawn lagi tu.. Sedapnya! ^^,

mrs kayrul said...

happy belated birthday zie...bestnya hubby masakan..mau abis sepinggan kalau macam nie

ct cheery said...

pandainyer dia masak..huhu

CHU MAJORFLAVA said...

terliur..rya minie ada serve mek cornbeef nyem da jaknya molah k berbuka puasa.mek mun dkpun masak sikda selera.mun org masak bok ada sa mauk makan.

Riena Haiqal said...

wah bertuah badan dapat suami yang nak masakkan isteri dia sempena birthday isteri dia kan.. wah wah wah. nampak sedap jer makanan tu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

zie rasa super sedap sebab masakan tuh pnh dgn TLC-Tender, Loving n care, :-)

Aisumi Chan Kawa'i said...

hepi belated besday sis :)