Arghhh... Tak Sabar Nak Habis Pantang



Hari ni, dah 15 hari dah zie dlm pantang. Still ada 29 hari je lagi...adoiiiyaii. Seriously, tak sabar kooo zie nk habis pantang ni. Sgttttt lah meleleh air liur kooo aku tgk org makan sedap sedap....uwaaaa!

...teramat sgt mengoda makanan dorg...huhu. takpe takpe, tinggal 29 hari je tu. Chaiyok, Zie! Chaiyok!









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

15 comments:

Riena Haiqal said...

yo can do it Zie.. sabar.. tak lama lagi dah boleh dah makan yang sedap2..

Zaidalifah Hussin said...

Sabar yea Zie...
dugaan...

sekarang ni sakit berpantang...

kendian hari sihat...kerana berpantang dengan cara yg betul..

ucupiza said...

Chayok2 sis zie..

azey said...

Makanan orang berpantang lagi sedap tau...penuh berkhasiat...hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

sabar ey akak.. x lama je lagi tu.. heheheehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

sabo.. sat aje tu pejam celik dah abis pantang....

mas saari said...

sabar zie.. pantang betul2 tau!
badan kita ni nak pakai lama..

Misz Mieza said...

Cahiyok2! 29 hari je.. Pejam celik pejam celik dah abis pantang.. Chillex yunk! ^__^

aRa said...

Salam...Deq, mek dolok pantang 100 hari...lagi siksa...wagagaga...air sejuk...sayur2 sejuk...tembikai...mcm2 lagi benda sejuk and gatal even sesetgh jenis ikan lepas 100 hari baru mak mek bg green light mkn ya pun kena ckit2...sik boleh byk...tp actually pantang tok ikut bdn individu...namun lebih bgs ikut pantang ya...paling bgs ikut 100 hari coz kitak ya czer...kena jaga benar2...sabar jak dolok ahhhh...nang siksa...geram pun ada tp ya tok kebaik kan kita dinpun...

Dila Abdullah said...

sabar... sabar...

Myra Jay said...

Chayok chayok Zie :D

Qaseh Suhaida said...

sabar ye..utk kesihatan diri dan baby Zie kena kuatkan semangat utk terus berpantang ok...

rafflesia said...

sabar kak, sabar.. hehehe.. 29 hari lagi, anggap saja tak lama dah.. :)

chaiyok2.. !! :)

azizah :) said...

sabar kak yer...badan pompuan ni kalau tak pantang betul2 lain tau..hehe so mesti nak kuatkan semangat berpantang! hehe

eVa said...

hehehehe.. xpa2 sabar2.. lak pat makan asam.. aie jaek kmk lok hahahaha.. xpa2 berabis pantang ngn baby lok.. smoga ktk sehat ngn bby juak k..