Arghhhhh!!! Benci Dengan Blogger New Interface


 Seriously...zie hate giler dgn this new blogger interface. Susah giler nk tgk...mcm kelam kabut je. Zie more prefer blogger old interface. Bagi zie, old interface lagi friendly user taw. Tp itu lah...dah tak leh nk buat apa. Old interface dah pun blogspot delete dan gantikan dgn yg baru ni :(


...hermphhh...sgt tak best ar :( Pape pun, terpaksa gak ler biasakan berblogging dgn new interface nih,




Blog Pilihan Entry Ini :) 
 ::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)  

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ---- Here! utk lihat pakej ::  



Zie Madini Copyright©
 

18 comments:

Sally Yatiey said...

Samalah -.-

Pupel Liyana said...

samalah kita pun tak suka. menci menci

Misz Mieza said...

Sama ar Zie.. Tak suka betul interface baru ni.. Dulu memang sengaja jer tak update ke new interface sebab memang tak suka.. Hari ni, buka2 dah tukar sendiri.. Eee.. Nyampah ar..

azizah :) said...

pakai new interface ni cepat loading tp agak leceh la.. ape2 pon lama2 nanti ok la kak.. mula2 je tu..hehehe

Crew Fathi said...

merahnya blog dia.. hohoho

Riena Haiqal said...

betul tu Zie.. kitorang pun kebanyakkan nya memang tak leh terima dengan kenyataan ni.. hehehehehe.. dah biasa dengan yang lama so memang tak leh terima sangat2.. keliru dibuatnya..

Dila Abdullah said...

sama la... serius blurrrrrr.....

ahmad zikron said...

byknya blog nak kena jaga tu..huhuhu
kena la biasakn diri untuk berubah kepada benda yang baru..

♛ Dea Arematt ♛ said...

sma la k.zie.. xska glak mek nk baru tok, dlok dpt jwk tkar ke lmk, tok ng xpat gik dh.. huhu

ct cheery said...

dulu pun cheery susah jgk nak guna.cm mnyampah jer. tapi lelama dah biasa xde hal lah.

mynameismy said...

mule2 mmg menyampah giler. tp lame2 nnti biase la...:)

SyUhAdA said...

sme la..geram jgk td..pastu dah byk kali guna, rsa takpe dah..

ijA said...

kita setuju sangT...tertibs komen..setuju xbest..hahahhaha

eyqaaman. said...

Aihhh..mek pun sma juak kak..bencik ehh yg bru pn interface tok..best gik lmak pun! wuwuuu

Aleyn said...

Betul2... Akak pun pening jap mula2

Lulu Caldina said...

lulu dah lama kena tau.. skrg dah biasa.. dah lupa dgn yang lama :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tu la.. agak tak selesa la dgn yg baru ni

Uchi kay-f @hmad said...

hurmm...ape boli wat....redah ajelah...