Bila Dah Ada Yang Baru... Yang Lama Di Singkirkan :D



Hehehe...cam keji jek bunyi tajuk entry nih kan? Lalalala...tp itulah hakikatnya :P Digicam zie ni pun merupakan hadiah dari suami zie gak (click -- SINI utk bc entry).

...memandangkan husband zie dah belikan ini...










**Click photo utk baca entry**


...memandangkan dh ada yg di pegang dlm gambar tu, Olympus digicam tu pun tak di usik-usik lg. Dok klik sana, klik sini guna DSLR je. Last last, husband zie keluarkan statemen...

Dillah: Digicam syg if tak di guna lagi. Kita jual je la.
Zie: Eh...takpe ke? Tu kan suprise gift dari syg tu.
Dillah: Takpe la. Daripada tak di pakai. Baik jual je
Zie: Ok la...ikut sayang la

Tp kesudahannya...husband zie tak jual pun. Dia bagi je kat kakak Zie. Coz aritu masa zie belikan dia basikal (click -- SINI utk bc entry), kakak zie byk kasi dia freebies.

...tu yg dia bagi je kat kakak zie sbg tanda terima kasih. Hehehe.









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual
barangan baby :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

18 comments:

Qaseh Suhaida said...

bagusnya husband Zie...

Myra Jay said...

Okla jadikan hadiah, Myra pun lepas dapat DSLR kamera kompak hadiahkan kat My Dad :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe..sama mcm suami sofia dulu..bila hbag lama asyik terperap je..die suh jual..pdhal kadg2 ade yg bday gift die..

regards,
Unsmiley

Miss Volvo said...

kite amik gmbr guna hp je haha berat la dslr tu kak zie wei

fairus said...

SEBIJIK DENGAN OLYMPUS SAYA.. TAPI DAH ROSAK.. DARI AWAK TAK PAKAI, APA KATA BAGI KAT SAYA.. :)))

Riena Haiqal said...

eh eh.. kejam sungguh ye.. hehehehe... tak perla kan daripada tak digunakan bagus bagi kat adik beradik yang lain kan.. ada juga faedah nya..Zie, husband Zie dapat cuti ke utk jaga ZIe dan Mikail?

My Life's Journey said...

alhamdulilah .. bagus la mcm ya yunk .. sekurangnya c sedih camera ya mun c dipake .. (^_^)

Nory Zoulkefle said...

nory pon mase bru beli dslr, terus lupe ngan compact camera lame...tp skrg rase syg plak ngan compact camera ni, sbb time kenduri or majlis kecik senang bwk dlm beg je, bwk dslr kang org ckp nk menunjuk2 plak...heheheh...

ct cheery said...

Alah..napa tak kasi cheery jer..huhu
(ewah,xmalu nak jugak!)

Misz Mieza said...

Untung kakak Zie dapat adik ipar baik hati cani.. Hehe.. =)

azizah :) said...

ok la tu bagi kat kakak jugak..pusing2 1 keluarga yg dapat..hehe kalau jual syg pulak hadiah dari suami kan..

eVa said...

yahhh ahhahaha.. nang juak eyh nok lamak alu xpake eyh.. haha samalah kita.. patut juak gamba dah kck2 eyh ada slr.. bestttttttt..

kambingx said...

Salam,

tahniah dah dapat baby, nak tanya, Zie dah dapatkan novel Sunan Musafir? trilogi terbaru bagaikan puteri, xtually tak la baru sangat, bulan mei lagi kot, lupa nak kasitau.

;)

Pinkbubblegumprincess said...

hehhehe duak2 ada lagik bagus,, sigek boleh masuk handbag senang mbak jalan, sigek kacak kualiti gambar.. =)

Zie Madini said...

Kambingx
-- wslm. wahhh..dh ada trilogi terbaru ea. zie tak tahu arr. tu ar kambingx...lambat gtaw...hehehe.

thanks ek. kompom akan g carik lepas pantang ni :)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..mek pun maseh..minak card jak xda gik.

[sutera kasih] said...

wahhh best kak zie ehh..pastok, ble ambik gmbr mikail byk2 hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ok gak tu pass kat family member daripada jual kan?:)