Blog Anak Kini Berwajah Baru :P





Almaklum ler...skrg ni tgh cuti pjg giler dan free. Bila baby tido, zie pun apa lg online ler. Hehe. Di atas kelapangan zie ni...zie pun ambil peluang utk "renovate" kan blog baby Mikail..hehe.

...blog Mikail je yg zie rajin nk ubah suai. Blog ni, tak kuasa nk ubah suai. Kang byk kerja plak kang nnti ^_^ Hehehe





-- BEFORE --




-- AFTER --



So amacam? Zie lebih menyukai template yg baru ni. Zie guna ready made template je. Tak kuasa gak nk design template sendiri...byk keja tu. Apa yg still sama adalah warna tema blog tu je.

...still stick dgn warna biru laut ^_- winkss









CLICK SINI Utk
Ke Blog Anak Zie :)








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

10 comments:

Riena Haiqal said...

alahai bertambah comel la blog Mikail.. (^_^)

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaa ..suka la kmk diat blog baru baby mikail tok yunk ..cutenya gan gambar warna warni (^_^)

Lulu Caldina said...

lulu suka sbb ianya warna biru.. yeah..

Dila Abdullah said...

nak buat gak la untuk baby dila t... biar dia dapat refer sendiri pahit manis mummy n daddy dia membesarkan dia..

azizah :) said...

betul...semakin comey blog anak kak zie..macam baby akak jugak comey n biru sesuai untuk dia..

Herma Julianny said...

bg kmk la,
dua2 templet lama dan baru sama comelnya..=)
lama dah x lawat blog ktk!>_<

Misz Mieza said...

Comey! Loike banyak2! ^__^
Oh, alang2 datang cubit2 nuffnang skalilah.. Hehe.. =)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

yang latest nih nampak lagi kemas, yunk!Good Job!:)

SyUhAdA said...

lama x dtg sni..thniah dpt baby kak zie..neway, comey blog baby..kecik2 dah ada blog..hehe

Miss Volvo said...

kecik2 dah ada blog. nti mikhail da pdai nk mbaca menaip biar mikhail yg blog sdri tau ehhehehe