Car Sign -- Baby On Board & New Mum On Board ^_^


**Pic time majlis tunang Wawa**



My little blogger sister ni Wawa (click nama to view her blog), masa dia dan tunang dia (Hafiz) dtg menziarah Mikail...siap bawa ballon dan baby gift buat Mikail taw.

...selain itu, dorg pun turut bagi zie car signs ini :)














Actually ianya 1 piece je. Tp ianya on both side. Kira depan belakang pun leh guna. Teruja giler kooo zie dpt car signs ni. Memang after zie lepas pantang, zie mmg plan nk beli.

...utk zie tempek kat keta. But now, tak perlu dah. Coz wawa dan hafiz dah hadiahkan ^_^ Thanks korg berdua...xoxo





Zie pakai yg "New Mum On Board" sign ni dulu. Still lg feeling feeling a new mum maaa...hehe. Tunggu dah tak rasa new mum lg...baru guna the other side tu plak ^_^ hiksss...






Blog Pilihan Entry Ini :):::::: ::::::
AMY AMEERA MAKE UP
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

11 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

cute!!

nur anis said...

waa..nampak keterujaan tu..:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe..2in1 signboard..senang..nk pakai mana2 tgl pusg2 je..tak la nnt misplaced bile tukar signboard lain hehe

regards,
Unsmiley

Miss Volvo said...

thn dpn mikail dpt adik xblh nk guna new mom dah :P

Misz Mieza said...

Best2.. Cute plak tu.. New Mom On Board.. Hikhik! ^^,

azizah :) said...

serius sweet giler! rasa bangga jadi new mom pon ada kan kak..hehe

Dila Abdullah said...

waaahhh, sweet yer.. dila lak dari sejak dapat tau pregnant asik mencari sign board 'Mummy-To-Be inside'/ 'Mummy-to-be and daddy-to-be inside'. tapi sampai ke sudah tak jumpa2..

Riena Haiqal said...

wah terbaikkk la.. memang bagus la guna car sign macam tu kan..utk keselamatan diri dan baby kita juga.. (^_^)

ct cheery said...

wah!simple tapi still cute

L@dyKichiMachiko said...

Comel sgtt....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Comel, :-) feeling sweet2 gitu, huhuhu