Churp Churp Earning Zie Berkurangan??? Uwaaaaa... Banyak Tue Kurang :(





Semalam, website Churp Churp is under maintenance. Tak dapat nk log in account. So pagi nie tadi...bila website churp churp dh ok, zie log in mu churp's account. Once dah inside my account....

...terkejut kooo zie tgk my earning jadi sebanyak ini...





uwaaaa...jadi byk ni je my earning??? Before churp churp site under maintenance, earning zie dalam RM128 gitu kalau tak silap zie. byk tueeeeee short :( penat penat je zie bercampaign taw. Zie dh pun send an email kat dorg...

...harap-harap i can get back my actual earning.Amin









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ishhh, byk tu short!nk dpt tu bkn senang...

[sutera kasih] said...

byknya ilang sis..hope ok kelak k sis..sabar jak huhu

Zura said...

ada jgak bape org mber merungut psl earning kurang...

yaya ade said...

cmna nak join churp2 ni?

Herma Julianny said...

wah, mesti fight untuk dapat balik jumlah yang hilang tu....

ahmad zikron said...

byk dh tu..hehehehe

Citrus Azwa said...

mcmna nak chekck ye..hihi..dah lupa..;)

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

nuffnang dgn yg ni x sama ke? hehe... maaf dah lama x blogging dah ketinggalan kapal terbang haha...

~AmyLiana86~ said...

amy pun sama zie..rm40 hilang..tinggal rm4 jer..tp dah hantar email kat diorang..dorang cakap under maintenance..nanti akan dpt balik..huhu..

Riena Haiqal said...

sabar ye Zie.. tapi memang banyak juga tu.. sapa yang tak sedih kan..

jal said...

zie okey lagi eaning tu masih ada dalam account, jal punya ni dari RM228.92 terus tinggal kosong memang sakit lah yang social seeding punya blom dorang kreditkan adoi Jal ajak baca ni Earning Churp2 bulan kedua

Miza Yusof said...

banyak tu short.
miza dah setahun join churp-churp tapi belum pernah cash out.
penyakit malas nak berkempen ler nih. hehe

Misz Mieza said...

Samalah Zie.. Semua sedang mengalami masalah short earning cani skang.. MM dari puluh2, langsung tinggal 4 hengget.. Istighfar banyak2 tadi tengok acc Churp2.. Kang tak pasal panjang plak termencarut.. Pon dah hantar tiket ke helpdesk Churp2.. Huhu.. Banyak tu short.. Argh! Gegiler promot campaign bagai, alih2 abis kena deduct.. Stresss! T_T

Myvitrd said...

memang betul kurang.. saya punya pun kurang juga... mungkin sbb masalah server down semalam

Khalilah MNor said...

Banyak hilang tu... 10sen hilang pon tak sanggup! ;)

Sabar sis...

azizah :) said...

tak main sgt churp2 sebab earning jijah susah sgt nak naik..huhuhu

tp akak punya mmg banyak short! kena check balik ni..

Pesta Jiwa said...

Aku plak dah lama x login churp2... earning x brapa nakmberangsangkan...

Redlomo said...

get daily BE with nufftag.com

normi nieza said...

huhu..saya pon kurang jgk dr sblm nie..rasa nak nangis bla tgk earning kurang.penat tau berkempen..huhu