Habis Dah Drama Kau Yang Terindah :( Nah.. Download Full Drama Ni :D

 

Uwaaaa...dah habis dah drama Kau Yang Terindah ni :( Alaaa...rindu ler nk tgk watak Shamil dan Alisya lagi. Suka sesangat dgn ending drama ni taw. In the end, dia pilih Shamil, yay! hehe.. ...like banget deh zie dgn drama ni. 

...Pd siapa yg ada tertinggal episode drama ni, nih zie bagi link utk uols download full drama ini ^_- 

Download Drama Kau Yang Terindah (TV3)
Episode 1 --- DOWNLOAD
Episode 2 --- DOWNLOAD
Episode 3 --- DOWNLOAD
Episode 4 --- DOWNLOAD
Episode 5 --- DOWNLOAD
Episode 6 --- DOWNLOAD
Episode 7 --- DOWNLOAD
Episode 8 --- DOWNLOAD
Episode 9 --- DOWNLOAD
Episode 10 --- DOWNLOAD
Episode 11 --- DOWNLOAD
Episode 12 --- DOWNLOAD
Episode 13 --- DOWNLOAD
Episode 14 --- DOWNLOAD
Episode 15 --- DOWNLOAD
Episode 16 --- DOWNLOAD
Episode 17 --- DOWNLOAD
Episode 18 --- DOWNLOAD
Episode 19 --- DOWNLOAD
Episode 20 --- DOWNLOAD
Episode 21 --- DOWNLOAD
Episode 22 --- DOWNLOAD
Episode 23 --- DOWNLOAD
Episode 24 --- DOWNLOAD
Episode 25 --- DOWNLOAD
Episode 26 --- DOWNLOAD
Episode 27 --- DOWNLOAD
Episode 28 (tamat) --- DOWNLOAD








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual barangan
baby :)

  :: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

ucupiza said...

Yes..memang patut pun dia pilih syamil tu..

Mon MonaLea said...

nangga 5 episod akhir jak...paam juak jln ceritanya wlupun nangga yg ujung2x jak

:: Riri-Fatieha ::~ said...

kita pun follow cite ni dari episod pertama. tapi ada tnda tnye la tntg abg munirah. kemana menghilang.. then hafiz tu dah sembuh ke blm? dan... ape jd kat mak firman? Dah tak de ke?

azizah :) said...

tu dia siapa peminat drama ni harus download! kak zie dah bagi link tu ha...

dyabunga said...

suka bila dia pilih syamil..

Dila Abdullah said...

serius, tak rugi follow citer ni... sanggup berlumba gan hubby tok balik umah tengok citer ni...

sayazakiah said...

waaa.. tq akak

nak mintak tlg leh?

saya nak donwload cite my lovely samsoon dgn resident evil 5 retribution. tp x tauuuuuuuuuu. bolewh ajarkan mcm akak buat utk cite niii. tqsm. :)

Riena Haiqal said...

saya memang jarang follow cerita ni..tapi kadang2 ada gak tgk...

Uchi kay-f @hmad said...

hurmm kf syok layan mara clara aje skrg ni ...sbb suke watak "alvira" bhahahah....syyhhh diam2 arrr...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ym pun donload je, tkde masa nk folo...huhuhu

Atiq Zuhairah Kamaruddin said...

Kak Zie, kenapa tak jadi dah kalau nak download cerita ni?