Jumpa Dah Bantal Untuk Di Jadikan Bantal Busuk Mikail :D



Comel kan bantal ladybird ni kan. Its soooooo my color! Hehe. Pemberian my colleague, Felice :) Felice bagi together dgn tilam flower yg sgtttt cute. Ada mainan tergantung kat tilam tu. Tang tilam...bila Mikail dh berumur 5 bulan baru kasi dia main kat atas tilam tu :)

...Buat masa ni, kasi Mikail bantal ni je. Zie nk jadikan bantal ni sbg bantal busuk Mikail...hehe. Meh tgk gambar Mikail bersama-sama dgn bantal busuk dia nih :D















Hehe...hampir sebesar badan dia je kan? :P Asyik tidooooo je org bujang zie ni taw. If bgn, kompom "bergantung" je kat dada zie. HAHA. Pastu tido balik dia...tp time mlm tu lerrr yg buat zie lemau nah...

...sgt mencabar bila time mlm. If kau sbg ibu, mmg WAJIB kau tak cukup tido...hehe :D In few months, zie akan get use to this kan, uols? ^_-



P/S:
Pagi ni Mikail check kuning lg.
1st gi Poliklinik dulu. Pastu baru
gi kat klinik KKIA Malaysia Jaya.
Harap kuning Mikail takde lg dah.
Amin...






Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

13 comments:

Cik Aien said...

amin..mintak2 jaundice dh hilang :)

Riena Haiqal said...

hahahahah, dah sama besar dah dengan Mikail.. tapi siyes comel benar ladybird tu.... rasa nak belikan utk Haiqal juga la.. (^_^)
kuatkan breastfeeding ye Zie... supaya kuning dia takder dah..

Zaidalifah Hussin said...

so cute...

Sya Zu said...

assalamualikum..
lamanya xlawat blog kak zie.rupanya dah jd ibu kepada mikail skrg..
tahniah kak..
=)

btw, cantik bantal ladybird 2..

My Life's Journey said...

Hraap kuning baby mikail beransur pulih ..amin2 ..comelnya mikail makin hari (^_^)

Zura said...

untuk mikail pun kaler merah hitam jgak ke..??bglah bantal ben 10..hikhikhik...

mrs kayrul said...

comel jer bantal busuk mikail...

eza miza said...

comelnye bantal busuk mikail..memang kaler zie..heheh

[sutera kasih] said...

alololo tomey2 mikail ehhh...ada bntal bucuk gik ya hehe

Mimie Kamisah Wahed said...

salam Zie..

gik kenal ngan kmk sik? hehehheee..
Zie, Mikail masih kuning ka? kmk tok ada la baca/google sikit2 pasal mbiak kenak kuning tok (since kmk tok dah berisik, harus ambik tauk jual hal2 kedak tok). Ada sorang kakak tok (kmk baca blog nya) dolok time nya beranak first, anak nya kenak kuning. Nya terpaksa ulang alik ke hospital (untuk nyusu anaknya) sebab anaknya admit. So, kebetulan time nya nunggu anaknya, nya di tegur sorang aunty india yang kerja cleaner kat hospital ya.. nya madah la anak nya kenak kuning. aunty india ya tek merik petua giney mok ngilang kuning anak nya. nya madah, amalkan minum air glukos.. maksudnya, si ibu lah yang minum.. kan semua apa yang kita makan dan minum jadi air susu kita nak.. sik lamak kedak ya, pandei turun koh kuning anaknya.. Memang kmk pun sik pernah nak cobalah sebab lom beranak.. Tapi kmk cuma mok berkongsi apa yang kmk tauk/baca jak la.. lagik pun kmk rasa, minum air glukos ya pun sikda harm juak.. salam peluk cium ngan Mikail r..

p/s: psssttt..kmk ada nemu Dilah d kedei Sharifah riya.. Happy li jak muka nya sejak jadi Ayah tok.. hehehehhe

Qaseh Suhaida said...

hu huu...org ckp anak lelaki mmg kuat minum susu hu huu...insyaAllah nnt lama2 zie biasa la dgn kadaan yg tak cukup tido tuuu...apa2 pun happy jgn stress tau.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Insya-allah lelama nnt zie ok..member2 sofia yg dh ade anak smua kata bile tak cukup tido nih normal bile dpt baby..

regards,
Unsmiley

Pink Lavender said...

alahai...comelnyerr bantal mikail..