Mikail Sembuh Dari Kuning Sudah :)



Semalam zie, husband dan emak zie bawa Mikail ke Poli Klinik utk follow up kuning @ Jaundis dia. Alhamdulillah...berkat breast feeding dan emak mandikan dia dgn air rebusan daun juang...

...dah takde lg koooo kuning Mikail :)






I am soooo relief ^_^ In next entry zie akan tayang perubatan tradisional yg emak zie amalkan tu utk merawat sakit kuning tu ea.

Sharing is caring ^_- winks









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

11 comments:

Riena Haiqal said...

Alhamdulillah... dah takder penyakit kuning tu..
tak sabar nak tau perubatan traditional yang emak Zie buat tu.. nak cuba utk anak yang kedua nanti..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah...cepat sembuh mikail..smoga mikail terus sentiasa sihat.. :)

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

Yunk!!!!!!!!!!!!!!! ktk dah kurus kmk tga aie ... comelnya mikail tok ..cute2 ..

ok dear ..lak ktk kongsikan bersama petua ktk ar ..muahhh

Dila Abdullah said...

wahhhh, muka zie da nampak sikit mengecut.... rahsia yer kena share jugak ni....

mate saya bulat said...

comelnye baby kak zie :D geram raseeeeee ^^

:: Riri-Fatieha ::~ said...

Alhamdulillah... mikail dah sembuh.. Suka betul la dgn nama mikail ni mcm cerita ariana mikail hari tu :P

~AmyLiana86~ said...

comelnyer die..

Zhoe Wynz said...

Assalam Zie..

wah lama tak singgah.. dah deliver baby rupanya ek.. hope baby Mikail kan membesar dengan sihat yer.. btw..

Zieeeeeeee.... zws happy ni coz i bought something RED!!! wuhahahahaha puas hati aii... cek at my blog yer.. hohooo

Pink Lavender said...

alhamdulillah dah hilang kuning mikail yer..good boy..

pb tuh zie, sesuai sgt utk org yg lps bersalin n working mom mcm u...xper, take ur time..pastikan 1 hari nanti dapat..=)

nur anis said...

alhamdulillah..tak payah ulang alik check dah..:)

MiSS iZZati said...

Alhamdulillah dah ok anak zie..memang muka pak nya la..