Mikail Sihat Dan Berat Semakin Menaik :)



Alhamdulillah uols. Check up kesihatan Mikail kat KKIA Malaysia Jaya semalam dan kesihatan Mikail semuanya normal :) Berat Mikail dah pun naik taw. 3.6kg berat dia skrg...hehe.

...semakin membesar dah anak aku ni. Jap lagi terkejut tgk dia dh berbulan usianya ^_^






Ni time OTW balik. Baru lepas nyusu bdn...tido ler jawapnya dia. Kuat menyusu si Mikail ni taw. Next check up will be on 3.10.12 ni nnti. Sekaligus zie akan dibagi suntikkan utk planning kelahiran :)

..zie pilih suntikkan. Tgk dulu la camne. Harap-harap serasi dgn zie.







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

12 comments:

Riena Haiqal said...

Morning Zie.. Alhamdulillah Mikail sihat2 hendaknya.. kuat2 menyusu ye Mikail... supaya membesar dengan sihat.. (^_^)
comel jer tgk Mikail tidur.. geram nya...
Zie, lepas anak kedua ni saya pun merancang nak pakai suntikan jer utk merancang.. tak nak dah guna pil2 ni sebab sangat2 tak sesuai..

mynameismy said...

Alhamdulillah... :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah..semakin sihat ibu dan anak..happy for you dear :)

ohh sofia penah amik family planning tuh..tu yg suntikan untuk 3tahun planning kan?

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..mamanya pun makin hot ni ..muahhh2!!! cepat mikail membesar ..sebab ktk bf nya yunk!!!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

alololo, Mikail comel!baby lelaki mmg kuat nyusu as compared to girl.Dulu, YM rasa macam dah nak kering dah badan, tapi Yayan lapar lagi, huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

zie..cumilnye mikail.rindu nk cium baby baya2 gini..kiss kan utk mikail ye.

salam kenal dr LM

alif-mikail said...

err.. nama sama dengan koi ni hehehe

Dila Abdullah said...

orang cakap, better amik suntikan.. senang.. lau makan pil, mesti termiss punya...

CHU MAJORFLAVA said...

yarabbi geram nga nya malam tadik...ilang stress mek zie

Miss Volvo said...

aigooo comelnye mikailll putih gebu mcm mama dia

Misz Mieza said...

Makin bertmabah dah berat Mikail.. Semoga membesar denga sihat ye sayang.. =)

azizah :) said...

seronknya makin berisi mikail ni yer..comey2 :)

ok la tu amik suntikan sebab kdg2 pil ni lupa nak makan..hehe