Nak Rembat Novel Ni Lepas Pantang Karang

 


Hari tu ada rakan blogger zie, Kambingx, gtaw yg kesinambungan trologi novel laksaman sunan dah lama dah kuar. Dia terlupa nak inform awal kat zie...hehe. Novel trilogi Laksamana Sunan ni memang merupakan novel karya Ramlee Awang Murshid yg menjadi kegilaan zie taw :D

...siapa yg baca ke semua novel Laksaman Sunan ni, tipu ar if uols kata uols tak falling in love dgn watak Laksaman Sunan tu (for girls je la ea..hehe) Soo...after pantang nanti. HARUS terjah MPH bookstore utk grab myself this novel :)

Inilah novel terakhir Laksaman Sunan. Awww....will miss Laksaman Sunan ar lepas nih. Adeh :(









  Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :) sekiranya uols ingin
 membeli product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

  :: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





  Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaa kmk pun minat dengan laksamana sunan tok yunk .. mauk la cari juak kak tok ..best ooooo novel2 RAM tok

azizah :) said...

wah..... kisah2 dulu2 yer kak... macam best jer..

Riena Haiqal said...

jom carikkkkkkkkkk... macam best jer

Uchi kay-f @hmad said...

eh dah kluar ek zie? aduh knp xhabaq..next week nk pi cari....

psst, zie tahu tak mata tgh kuyu past ternmpk aje zie up psl novel ni terus segar...haissh xsabar nk pi beli...zie, ape kata kf tolong belikan klu ade okeh...

okleh klu pn.zie nk just msej iye..terima kasih,klu tak zie tulis kt blog ni kf xtaw pun...

kambingx said...

Hi Zie,

Sunan Musafir nih ada 2 versi, 1 paperback , dan 1 lagi hard cover, maybe sbb nih kisah terakhir, so ada edisi hard cover, Zie leh ajer beli online kat http://www.mphonline.com/ , coz until 30 sept, free delivery nationwide. lagipun cepat dan pantas, ari tuh 3 ari dah dapat buku yg dibeli ,n ada diskaun ;), selamat membaca.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Nmpk sgt ym tk minat ngan novel...mmg tk taw pun novel ni, hihihi