OMG! 72 Jam Sale --- Pilih 5 Tempat Yang Ingin Anda Pergi


Uiii...AirAsiaGo.com sdg mengadakan 72 hours sale kooo uols. Pd siapa yg plan nk pergi bercuti tu...boleh lah consider this OMG! &2 Hours Sale by AirAsiaGo.com ni ek. Nih zie bagi short recap of it ea...

5 Destinatios (pick one) : Bangkok, Langkawi, Perth, Osaka, Beijing
Booking Period: 25 - 27th September 2012
Ready to Fly on: 1 Oct 2012 - 30 Nov 2012
** Package include hotel and flight
Sekiranya salah satu drpd 5 tempat tu ada dlm list utk uols pergi...haaa jgn lepaskan peluang ini taw.Harus uols bercuti dgn menggunakan Travel Bug dari AirAsiaGo ni taw.

** This advertisement is brought to you by Zie Madini

7 comments:

Riena Haiqal said...

wah jangan lepaskan peluang.. tapi sayangnya takder dalam senarai pulak tempat2 percutian tu.. kitorang cuma nak g sarawak je hujung tahun ni.. (^_^)

adianiez AIDA said...

langkawi ada ler, best kalu dpt gi ni, shopping lagi memenuhkan almari dapur hua hua hua... tapi, tak free time fly tu :(

Qienah said...

sama ler, nak pergi serawak..:)
hari tu dah terburn tiket ke sarawak.huhu..

amalina husna said...

teringin nak pergi langkawi..>.<

Mizz Coki said...

absolutely Langkawi, Osaka & Perth. *baru je last monday balik dari KL .... adoiii* takpe, kita kumpul duit lagi.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Perghhh...kalo byk duit kan best...:)

azizah :) said...

nak g sabah! tapi xde lam senarai...wuaaaaaa :(