Perkenalkan... Blog Khas Untuk Muhamad Mikail :)



Time zie pregnant dulu, Zie ada gtaw yg zie dah pun sediakan 1 blog KHAS utk mikail kan? (click SINI utk baca) Nah...ni dia his blog ^_-










**Click photo to view his blog**



Blog ni zie akan abadikan gambar dan video mikail :) Boleh dia bila dh besar nnti baca blog dia ni...hehe. Akan didik dia menjadi seorg blogger gak nnti..miahahahah :D BTW, papa dia yg pilih warna biru utk dia. Dia kata, anak lelaki kena ikut warna dia. If anak perempuan, baru ikut warna zie.

Cehh...siapa yg lahirkan weh?! Hehehe. Ye la ye la...ikut cakap suami woi. Dolat kang :D tp ok ape biru. Sejuk mata memandang :P










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual
barangan baby :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

12 comments:

Riena Haiqal said...

dah follow dah.. betul tu baby boy kena la warna yang melambangkan dia lelaki kan.. anak saya kitorang bg dia semua warna biru, tapi tetap gak dia nak warna merah. (^_^)

mama maman aka yana said...

tahniah zie dpt baby boy.. :)

lawa nama baby..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...bby mikail ader blog!!!hehe...aunty tumpang follow yer, :-)

azizah :) said...

wah..mikail pon ada blog... boleh jadi blogger tegar macam mama kan...hehehe

Herma Julianny said...

eh? kmk baru tau..
terlepas entri ktk yg lepas kot..
kelak Mikail sendiri la yg update ek?
hehehe...
mun Mikail dah besar kelak, nya mpun pandei pilih kaler kesukaannya...=p

Tihara said...

nt nak pi folow sana naa :)

cik chinta said...

hbtnye. kcik2 da ad blog.

MARIA LIZA said...

Tahniah dah jadi Ibu..If ada problem dgn BF boleh tanye saya..We can share..

Cik Aien said...

salam.. wahhh cutenyer anak kak zie..... aien dh follow blog mikail :) so sweet :):)

Mr feckry said...

aik kecik2 dah ade blog..!

black_mel said...

xpe..warna apa pun xpe..nnti dia tukar kaler sendiri..dia kecik2 dah belajar html..hehe

mrs kayrul said...

untung jadi anak blogger nie..kan mama dah bukakan blog khas untuk mikail