[[Special Ads]] Khayra Mini Karipap Mini dan Khayra Popia Mini

Karipap mini dan popia mini yang sedap,rangup dan inti serunding ikan yang sedap dan banyak..Insya Allah,dijamin sedap dan ramai repeat customer..sesuai untuk makan-makan sendiri, buah tangan, dan untuk hari raya nanti =) 

Boleh juga untuk sesiapa yang berminat nak jual atau borong =)






HARGA  KARIPAP MINI ( tak termasuk kos penghantaran) :
1-49 bungkus : RM 14 per pek (400 gm/50 biji)
50-99 bungkus : RM 13 per pek


HARGA POPIA MINI (tak termasuk kos penghantaran)
1-30 bungkus: RM 18 per pek (500 gram / 100 biji)
30 bungkus ke atas : RM 17 per pek

- Penghantaran dilakukan dengan SKYNET  ke seluruh Malaysia ( Semenanjung dan Sabah / Sarawak   (mudah,selamat, tak pecah). Kos akan diberitahu semasa order dibuat.




Hanya tempahan untuk aidil adha dibuka hingga 30 september 2012 (order akan dipos bila dekat2 raya),tapi tempahan lain boleh dibuat bila-bila kecuali diberitahu..


** Untuk info lanjut, layari Khayra Shoppe @ add Facebook -- Karipap Mini dan Popia Mini
** Untuk order / pertanyaan emel khayrashoppe@gmail.com atau SMS 0192021589 (sms sahaja)
Insya Allah akan respon dalam tempoh secepat mungkin =)





Seller's Contact Details:

Website: Khayra Mini Karipap (click to view)
FaceBook: Yatie Cahaya Kehidupanku (click to view)
Email: yaqut_isytiaq@yahoo.com



Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin dan personally given by Khayra Mini Karipap.



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.






** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

8 comments:

Riena Haiqal said...

wow sedapnya karipap mini tu. dah lama tak merasa..

JaSSNaNi said...

suka kuih karipap mini tu... :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh.nyum2.sedap!:-)

Sue Saari said...

teringat karipap mini makcik sebelah rumah kt kg...sedapppp...pastu seni giler tgn dia wat kelim karipap yg keck2 tu... ;)

Misz Mieza said...

Sedapnya.. Feberet dua2 nih! Terliur la plak.. Nak kena order nampak gaya.. Nak buat malas.. Wahahahah! ;p

:: YATIE ::KHAYRA SHOPPE said...

thanks kak zie=) sape2 yg nak order boleh teruc contact sy tau via emel,page FB atau sms hp no=) insya Allah sedap, sebab gune inti seruding ikan yg dihasilkan sendiri =)

azizah :) said...

sedapnya.. ni kalau ada petang2 boleh goreng! sedappp..

Redlomo said...

get daily BE with nufftag.com