Tak Lama Lagi Husband Balik Sri Aman :(



Sobsobsob...Tinggal seminggu lebih je lg utk cuti husband zie selama sebulan habis :( 30.9.12 (Ahad) ni nnti, husband terpaksa balik ke Sri Aman lg utk start bekerja lg...uwaaaaa! Kesian Mikail berjauhan dgn papa dia.

..nak buat camne kan. Papa dan mama dia dua-dua committed dgn kerjaya masing-masing. Mudahan-mudahan husband zie dpt transfer. Amin ya rabbal'alamin.











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

12 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Insya-allah zie..sofia doakan husband zie cpt2 dapat pindah..susah bile pjj nih..esp bile dh ade anak kan..xpe2..sabar yer..Allah pasti akan bantu

regards,
Unsmiley

Miss Volvo said...

kak zie xblh pindah ikut suami ke?

MyraQhairel said...

Nape zie tak follow asben jer?Polis kan ada kuarters dia?myra tak sanggop PJJ dgn asben,cukupla setahun jer...now dah ada baby..myra sgt memerlukan asben..jadi salah seorang kene mengalah..di mana myra yg mengalah dan pindah duduk JB...:) tpi hati tenang sebab ada asben disisi..

CHU MAJORFLAVA said...

x berasa dah ow...lak terkejut nga mikail dah besar

Riena Haiqal said...

owh dapat cuti rupanya.. lama gak ye.. husband saya dulu dapat cuti seminggu jer.. huhuhu..apa2pun moga2 dia dapat transfer kan.. Amin Ya rabbal Alamin.. taklah Mikail berjauhan dengan papa dia.

nur anis said...

sedihnya...mudah-mudahan dapat transfer cepat-cepat...

nur anis said...

sedihnya...mudah-mudahan dapat transfer cepat-cepat...

MiZz ShINcHaN said...

cute la bby u... =) nway, I'm from Sri Aman. Pi asal serian. =)

Zura said...

bile cm nie yg kesiannye anak2 lah..

Dila Abdullah said...

insya'allah, husband zie dapat transfer... amin...

azizah :) said...

wah..polis isteri bersalin dpt cuti sebulan yer kak..untungnya... biasalah la kak PJJ..

jijah lagi jauh pjj kak jijah kat n9 suami kat kota kinabalu.. emm nak buat camner tugasan...huhuhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dugaan Zie.Sabar yer. Ader rezeki nanti, insyaallah boleh transfer.:)