Tutorial Lilit Tudung Bawal Ala Najwa Latif

**Tutorial credited to Ima Sahaja**



Tgk result lilit tudung bawal dia tu uols...tak mcm pakai tudung bawal, kan? Cam pakai shawl ler plak zie tgk..hehe. Zie terserempak dgn tutorial lilit tudung bawal ala-ala Najwa Latif ni semasa zie search tutorial lilit shawl ala Diana Amir...hehe.

...so nih dia zie sharekan kat uols gak. 





See uolss...simple giler cara lilit dia rupanya. HARUS kau Zie try...hehe. Tp tak tahu ler whether muka sesuai ke tak :D If muka sesuai...ada ler kau tgk aku bertudung bawal ginie ko noks. If takde tu...means muka tak sesuai ler tu...hehehe :P

Pape pun, nak selongkar almari ah. Nak cari tudung bawal jap ^__^ Ngeee








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :) sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit lebih muda dan
berseri :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Riena Haiqal said...

simple dan sangat2 cantik la.. suka tgk.. hahahahaha.. ada jer keja orang yang tengah pantang ni ye. (^_^)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Huh! sofia mmg failed pakai tudung gaya2 nih..hahaha xreti betul..

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

mcm2 gaya skang nie..hanya tggl nak pilih jea yg mana sesuai dgn muka

Nory Zoulkefle said...

haah lah...harus try ni...hehe

Misz Mieza said...

Simple! harus lah try.. Selongkar jangan tak selongkar.. Pastu jangan lupa tayang tau.. =)

azizah :) said...

cantik mmg cantik! tapi jijah xreti nak pakai gaya2 camni..hehe kekok!

[sutera kasih] said...

kmk suka tuto miak tok..sgt simple & senang :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hihi...nampak org pakai, comel je...kalau YM pakai...waduh...waduh...hihihi

shintoi said...

Thanks for sharing dear

Ibn Azman said...

jom usya tudung butik kat sini -> http://on.fb.me/GB588J
thanks admin :)