Video Mikail #3 -- He's in Green :D


Nih uols...zie ada lg video si kecil zie yg comel nih. Bersnow cap bagai koo dia kat umah...hehe. If uols nk tonton more videos of him, boleh aje tonton kat ---> SINI :)




Sejukkk je mata tgk video anak sendiri...hehe. kali ni pakai hijau koo dia uols. Kebanyakkan pakaian Mikail warna biru :) hehe. Pssttt...best taw ada anak uols. Cuma part mlm je yg tak bestnya. coz kena bersekang mata...huhu.

...Adat ler tu kan ^_- winks








Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Riena Haiqal said...

alahai comelnya Mikail.. serba hijau gitu.. hehehehehe
biasala tu anak kecil ni kita kena bersengkang mata la kalau malam... tunggu dia dah 3 bulan macam tu tak lagi dah.. jarang dah bersengkang mata.. (^_^)

Misz Mieza said...

Alololo, tomeinya Mikail ni.. Geram betul tengok.. Teringin sangat nak ada sendiri cam Mikail nih.. Comel sangat.. Doa2kan MM cepat2 dapat baby gak ye Zie.. Nak jugak main2 ngan anak sendiri.. =)

Miss Volvo said...

comelnyeeee!! auw~ klu dpt angkat ni mst merah pipi kena cubit haha

Nini Mohd said...

zie dah bersalin ea.
dah lama tak singgah sini.
comelnye baby mikail. hehee~
btw tahniah zie. ;)

http://ninimohd.blogspot.com

L@dyKichiMachiko said...

Bestnyaaa ada baby...comel jak. Renah jaknya owh..senang jaga. Hopefully..mun kmk dh nikah lak dpt ank mcm Mikail... he's such a l♡vely baby.

*aamiin*

azizah :) said...

serius kak mikail ni memang comey n hensem! bestnya da baby.. boleh main2..

♥nrina♥ said...

comelnye dia... anak akak lahir je dah 4kg... skrg dah 5kg.. Akak x pernah merasa anak bawah 3kg hehe.. mesti best pegang dia sbb ringan kan ehehe....

Dila Abdullah said...

statement zie buat dila rasa macam nak meneran sekarang... so jelezzzzz... tak per.. insya'allah, baby dila akan tiba Jan'2013 ni... amin...

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... eeee tok buat kmk geram mauk da baby tok ... rasa mauk kiss2 jak baby mikail aie ..

Sue Saari said...

sekejap jer kan masa berlalu...tak lama lagi dah sebulan kan Mikail?nnt dah masuk 3 bulan tu dh start leh tidor normal blik dh Zie...

tapi walau penat seronokkan dpt tgk anak membesar depan mata? :)

nadia said...

babe, comey gile mikail! :)
bestnyaaaa yang dah jadi mak orang.