Wish List --- Guess Handbag Yang Besar



Design Guess handbag yg ini berkenan giler kooo zie uolsssss. Harap-harap ada kat Guess store di Kuching ni





Memandangkan zie dh pun ada baby....bila ada rezeki lebih nanti, zie nk belikan utk diri sendiri (kalau husband nk belikan...itu lg bagus. HAHA) satu Guess handbag yg besar mcm dlm 2 gambar di atas tu.

...senang zie nk sumbat barang keperluan Mikail bila uols keluar huha nanti-nanti :) Insya'ALLAH...sekiranya ada rezeki lebih ^_^









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

11 comments:

atty's said...

mesti cik abg zie, kasi present nanti tu..amin.

Pupel Liyana said...

beg no 1 tu pattern dia sama gan dompet kita. tapi warna lain. wah zie memang suka erk beg guess ni?

Zie Madini said...

PUPEL LIYANA
-- hehe..a'ah. zie mmg minat dgn beg guess. byk koleksi kat umah. tp yg besar cam dlm pic ni tak pernah ada.

paling beso pun yg sling be tu ar. hehehe

azizah :) said...

memang kak.. bila ada anak ni macam2 boleh sumbat dalam handbag tu kan.. moga2 abg akak belikan..hehee

Puteri Panda said...

gambar no.2 tu cantik, kak zie. tp klu tengok dr segi ketahanan mcm gambar no.1. kan kak zie nak sumbat brg keperluan Mikhail. hehe..

Riena Haiqal said...

betul tu Zie.. dah ada anak ni beg kena lebih besar sikit.. mana nak sumbat pampers dia.. tuala dia.. semua la yang penting2..tapi kan ZIe, saya paling suka tengok pic yang no 1

:: Riri-Fatieha ::~ said...

skrg dh ada mikail kena pkai beg besar2... 1 beg tu nnti penuh dgn brg2 dia je.. btw zie, kt mana nak beli toner eskinol tu?

Zie Madini said...

RIRI
-- eskinol ek? cb cr kat pharmacy. coz kalau kat kuching ni..g je kat mana-mana pharmacy, kompom hado :)

tp dgr cerita kat semenanjng sgt payah nk dapatkan eskinol

Dila Abdullah said...

sama la kita... dila pon suka guess brand... lau nak beli guess, dila akan ke Johor Premium Outlet.. barang mmg murah... lau kat luar RM400 kat situ leh dapat half price.. sebab tempat tu mmg syurga barang branded.. kualiti sama, cuma ada reject sikit.. that's why murah... barang2 branded yang reject smua dia campak situ... sekarang ni cuba nak kumpul duit beli Coach lak... heheheee verangan..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hehehe...Welcome to the club Zie...gini la ibu-ibuan ni, nak beli beg je mesti kene beli yang gedabak2..ekekeke

SyUhAdA said...

tak lama lg dpt la tu kak zie..hehe..