2in1 Job...Super Mom :P


Ceaaa...super mom lah sgttt. HAHA! Tuuu uols, ada kau tgk apa yg zie tgk buat tu??? Ini baru di namakan Blogger Mom of the year...hahahahaha. Sambil org berblogging, sambil tu gak org tidurkan anak org taw :P So takde istilah abaikan anak ketika blogging ea...lalalala ^_-



 

See...pinkan benda alah tu kat kain buain...then sangkut ibu jari kaki utk goyangkan buaian. HEHE. Ni baru di katakan kaki tangan turut bekerja....hahahahahahaha. Lariksssss. 









  Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

26 comments:

Mila Ahmad said...

Amboi semangatnya zie berblog pastu buaikan anak sekali huhu..

ct cheery said...

wah!serba boleh ek blogger mom skrang..ni kalau suami tengok geleng kepala jer ni..hehee

~AmyLiana86~ said...

cayalah zie..hehe..

Tentang Kita said...

tu dia siap ayun guna kaki lagi... hehehe

Riena Haiqal said...

betul2 2in1.. hahahahahahaha.. blogger tegar la katakan... hahahahaha.. lawak la Zie... haiqal punya buaian kitorang beli buaian elektrik.. tu sebab tak yah dah susah2 nak buai dia.. tapi rugi jer sebab dia tak guna lagi.. tunggu la turn adik dia..

Pupel Liyana said...

nape zie tak guna moto buaian yang leh gerak sendiri tu. lagi senang

azey said...

dasat ko zie...

genuine1224 said...

hahah..bagus2.. skang ni dapatla buat camtu, dah besar mikail tu, xmenang tgn la

~♥dieyba_baby♥~ said...

ahahahaa.. betul2 akak.. bgs akak.. hehehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

hahahha... pakai kaki tu.. tak tahan.. akak pun penah wat camgini..

norhaizan said...

hihi..sama la ngn saya..skrg ni pun tgh buaikan anak sambil blogwalking..hihihi..tp saya guna tgn sbb buaian tinggi..

Miza Yusof said...

Betu tu. kaki tangan dua2 bekerja. hehe.

Lulu Caldina said...

ish.... jangan lariiiiiiiiiiii

Mizz Coki said...

Belum. masa nya belum tiba. bila baby dah pandey bertatih dan berjalan, masa yalah kita nak blogging nya maok nekan2 laptop n nangis2.. kita ke dapur nya ke living room, lari kepong2 mok nangkap sampey sakit pinggang. haaaaa.. kamek dah melalui zaman2 ya. nya gik belum pandey nerap, duduk kita agik relaksss.. hehhee..

Dila Abdullah said...

lau dila, confirm dila g beli mesin enjut buai... lg senang.. heheheheeee...

yaya ade said...

siap guna kaki lg. haha.

My Life's Journey said...

haha nang pandey mama hot tok berblogging aie hihihi

zh-ena said...

skang nie bby tak lasak lg..tuggu bby dah merangkak time tu mmg takder chance la nak berblogging

Misz Mieza said...

Ngahaha! Barulah blogger tegar namanya.. Kaki tangan saling bekerjasama.. Ngahaks! ^o^

Wanie-san said...

hahaha mmg blogger tegar ni namenye!
hehe

Dilakochan said...

amboiiih.. Tuh dia... Ini mmg ye punya supermom!

Kaki tangan bekerja.. haha gagah ziee...

My Life's Journey said...

Mat pagi dear ..kmk datang nak ucapkan selamat hari raya aidiladha buat ktk seisi keluarga ...umah2!!!

Zura said...

macam mana kalau dpt twin...??

Izan Ishak said...

ekekek... mmg terbaiklah zie!

azizah :) said...

peh kak cayalah! memang blogger tegar tak lupa update blog..ekekeke :p

Siti Asiah said...

guna buaian letrik la Zie.lagi lena bb Mikail tido...lg lm leh bloging..hihi