Aduhh... Tergoyah Nafsu Tekak Tengok Gambar Ni






Uwaaaaa!!! Ni gambar time zie pregnant dulu ni. A day before zie bersalin. Bila tgk balik ayam goreng spicy McD tu...aduhhhhh, seriously...rasa mcm nak aje zie langgar pantang taw. Benda alah favorite tue bai! Aduhhhh..

...Zie still ada 15 hari je lagi utk completekan tempoh berpantang :( Still lama arrrr...bosan dh makan makanan berpantang ni...J.E.M.U!







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk membeli dress,
blouse, hot pants etc yg sgt lawa
dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

L@dyKichiMachiko said...

15 hari jak gik yunk...sabarrr yunkk.

L@dyKichiMachiko said...

sabar yunk...tinggal 15hari jak gik yunk

JaSSNaNi said...

uwaaaaaaaaa... sedapppppnya...

Cho Zila said...

sabo zie.. bukan jer zie tengok tergoda akakpun tergodani..
mikhail dah pandai per zie....

nur anis said...

tak lama dah tu kak..15 hari je lagi..:)

Riena Haiqal said...

sabar ye Zie.. 15 hari lagi tu.. dah tak lama lagi.. utk kesihatan dimasa depan juga ye..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

sbr zie... 15 hari je tinggal.
jgn kerana langgar 15 hari nnti zie sakit lagi lama pula..

Sue Saari said...

Zie nnt dah habis pantang makan still kena jaga kalau Mikail masih BF...

takpe2 sekurang2nya masa pantang nilah kita nak kembali slim kan?? ;)

Zarena Heeney said...

sabar kena jg bdn gak..lepas 15 hari pun still kena jg pemakanan jgk

♥nrina♥ said...

akak dlm pantang belasah GCB hehe..dah ler limited...sib baik sempat makan seketul tapi zie jgn ikut sbb akak ni lahirkan anak ke 4. Org beranak sulung ni kene jaga betul2 tau..selamat berpantang makan yg sedap2 ye hahaha....

akak dah habis pantang hari ni yahoo...

Qienah said...

untungnya..15hari je lagi..qienah mmg dah pantang makanan segera2ni..darah tggi ujung2 weekni..xnak msuk hospital lagi.huhu..

Dila Abdullah said...

peh, kecur lak tengok.. nak kena tarik hubby g makan ni...

azizah :) said...

huhuhu jijah pon ingat nak langgar pantang la kak! goyah beb... hehehe

takpe kak.. sabar.. untuk kesihatan masa depan jugak tu..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehe..sabar la zie..lps abis pantang, amk la segala yg diingini tuh..

*tapi kan......tgk picture ayam mcd tuh mmg terliur..hehe :P*

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

MM yang tak berpantang ni pon dah lama tak makan KFC.. huhu..