Akhirnya...Dapat Gak Aku Makan. MUAHAHAHA




Kan masa dlm pantang aritu, zie dok ngiyau -ngiyau nak makan Zinger Double Down ni (click -- SINI utk baca entry)...so now, bila dah habis pantang...apa tunggu lagi. Masanya utk ngapppp NGAPPP! Hehehehe. Memandangkan semalam zie keluar...

....harus kooo kaki ni melangkah ke KFC...lalalala. 





 

Seriously, sedap giler! Nyesal beli 1 je taw. Kalau tahu...zie beli DUA! hahaha. Weh kau zie, kata nak diet. Kang jd 60kg lagi kang berat kau...baru tahu :D <--- eh a'ah ea. Ok, namo tamak ah kalau ginie. Set in mind, 1 cukup. Benda mahal. Dengan itu, nafsu tamak tidak menguasai...hohoho

Siapa yg belum lg mkn Zinger Double Down ni, harus kau pi terjah KFC skrg. Rugi wooo kau tak mkn benda syorga ni ^_- winkss








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ---> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

18 comments:

~AmyLiana86~ said...

mmg sedap..=)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

sedap kan... tp 1 je pun dh kenyang zie..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum...
Zie.. banyak komen dengar nye kata tak sedap.. siap tapau bawa balik masak nasi goreng pun ado.. sbb tak nak membazir.. tapi bila zie kata sedap.. akak pun nak try gak.. sbb akak rasa mcm sedap.. blom penah rasa ngan lidah.. baru rasa hati.. nanti nak bawa anak2 gi test.. eheheheh thankss positif komen..

Dila Abdullah said...

semalam check up baby naik 3kg.. selama ni normal jer.. pizza punya pasal la ni... sekarang tengok zie makan double down ni, aduhai... kena tahan jerlah...

Riena Haiqal said...

slurrrrppp nampak sedap pulak.. nak minta mr.papa tolong belikan la..

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaa sedap laaaaaaaa ..baruk tadik makan mee ..tok tga kfc tok ..lapar baru kmk yunk .. aduh2 nang nyaman jak upanya aie ..

lamak kak preggy tok yunk .. makan mcm c pernah cukup jak hahahaha ..lol!!

Mila Ahmad said...

ala mengoda la burger ni.

Adtrimon wryant said...

salam knal #3772

sukakartun said...

ish tingin plak nak makan..hmmm kena serang kfc berdekatanlah macam ni!!!joommmmmm serbu

pwincess AJA said...

xdapt makaaan!sbb tgh diet!sobsssss!;DD

ct cheery said...

umm..memang leh wat orang kempunan pix zie tu

syamimihaziqah said...

A'ah sedap gila kan.
More cheese is more cheesy and more yummy :D

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap kan burger nie.. klw sekali makan mmg sdap.. tp klw dua kali makan muak.. sbb cheese kan..

zh-ena said...

bg ena rasa dia ok la..harga mahal skit

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

haha...sofia tak blh layan sgt sbb cepat muak..1 tuh pun sofia mkn 2x..sebelum tgk movie n lps abis movie...

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ym mmg peminat Zinger burger sejak skool..huhu

Misz Mieza said...

Nyum2! Sedap sungguh nampaknya tu.. Tak cuba lagi.. Nanti ada masa nak gak gi mencekik nih.. Nampak crispy gitu.. =)

azizah :) said...

nyum3 nak kena cari jugak ni.. tak makan lagi...huhuu