Arghhhhh!!! Line Broadband Slow :(




Huhu...sedihnyaaa. Asal dekat nak hujung bulan je, gerenti lah line broadband zie nih jd slow. Zie ambil  package Celcom Broadband Basic yg 4GB tu. Cepat giler arrr sampai kuata dia walhal tak download pape pun. Watch online movie pun jarang...

yg selalu hanya blogging dan FB-ing je. Leceh arrr bila line slow. Nak update blog, payah. Nak blogwalking, payah. Nak FB, payah. Nak open email, payah. Semua PAYAH. Geram rasa nk upgrade ke package Advance.

...tapi mahal nah byr sebulan. Parkinson weh. Hehe :P










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

13 comments:

Azwa Azee said...

Sama lah kita sis. Cuma saya amek student package. Lambat. Huhu

ahmad zikron said...

kalau ada line p1 kt sana,baik ambik wifi p1 la..mmg puas hati..harga pn tak la mahal sgt..tapi nk lagi puas hati pakai unifi tapi kos mahal sikit la..dulu pn pakai broadband tapi seminggu je dah abis limit..tension la bile line slow..

ps: kalau nak masuk p1,bgtau la yer..p1 buat promosi,kalau Recommend kawan kita dapat rebet RM50 untuk bil akan dtg..hehehe

Zura said...

akak gune kat opis je zie..time free2 curilah mase sikit...hehe

Tentang Kita said...

kena tukarguna unifi la pulak lps nie

Herma Julianny said...

kenak sik guna wifi kak?
mak cik mek guna wireless, nya madah berbaloi gik dpd guna broadband..=)

zh-ena said...

selalu tgk kat opis jea
sng
kat umah mmg takder masa nak buat pun

Izan Ishak said...

huwaaa...samalah ngan k.izan ni zie. bband slow tahap siput. nak bukak blog pun bercinta dibuatnya.

shafiqabdshukor said...

sabar la ye.. nnt dah keje boleh la pakai unifi.. huhuhu

Misz Mieza said...

Pernah berpengalaman guna Broadband dulu.. Rasa cam nak hantuk jer kepala kat dinding bila dah abis limit.. Slow ngalahkan ciput cedut nyot nyot.. Hewhew!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

try amek streamyx la zie. murah jugak. hehe tp tak pasti la skrg ada lg ke tak kan sbb dah ada unify..

Riena Haiqal said...

saya pernah pakai bb maxis jer.. memang laju la. sebab nk ambik celcom memang takder line la kat tempat kitorang ni

Puteri Panda said...

sama la kita, kak. tak download apa2 dan tgk youtube pun jarang boleh2 lebih GB. mahal pula tu bayaran sebulan. hm...

azizah :) said...

line dah overlimit.. samalah dengan jijah..huhuhu