Baru Je Merasa Hensem...Dah Comot Balik :D



 

Inilah yg menyampahnya bila cuci keta. Time before cuci...bukan main lg panas terik. Time lepas cuci....ribut koooo dunia. Hehe. Kotor balik keta lepas tu :( Uwaaaaaa! Baruuuu je nak merasa hensem keta, dah comot balik...hehehe

...that's why zie mls nak cuci keta. Bazir duit je. Ni pun sang suami je yg rajin anta kedai pi cuci :D









  Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Bie Comel (pui) said...

hensem sikit2 dah la kak zie, kang ada yg bekenan dgn keta tu, hehe

Nory Zoulkefle said...

selalu mcm tu...klu lepas cuci kete, dan2 tu jgaklah hujan pon trun...aduiiyaii

~♥dieyba_baby♥~ said...

btl la akak.. dieba pn mls nk cuci.. selalu cuci kat umah je.. klw rse cuaca ok.. bru cuci..

EPIK said...

sabar2...tu sume dugaan orang yang baru lps cuci kereta...walopon EPIK pon slalu kene, tetap sabar gak...haha :)

Katil Elevator Di Ruang Tamu

Riena Haiqal said...

sekarang ni lagi memang muism hujan.. adush... memang rugi betul nk cuci keta time2 macam ni

azizah :) said...

kakk kereta kita samalah PR..warna pon sama.. i likee brown garnet! hehee

Zie Madini said...

AZIZAH
--- ea? sama ek Persona Elegence? hehehe.. hi five jom! hehehe. dahlah nama sebenar kita pun sama. cuma jijah Azizah. akak lak Hazizah. hehe.

akak pun suka gak dgn brown garnet. Keta ni hadiah hari jadi akak yg ke-27 dari husband akak :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

Haha sofia pun selalu ade feel macam tuh..tp member selalu suh pk, 'xpe..tak la kotor sgt..kurg skit kotr sbb dh cuci'

regards,
Unsmiley

Zura said...

akak skrg cukup pemaleh nk basuh kete...terabai je kete tue berbulan2 xbasuh...smpai tunang akak bising...hahha..pekak kan telinga je..

Misz Mieza said...

Hensem jer MM tengok.. ^_^

Dila Abdullah said...

Sama la kite... sekarng da berlaki, laki kita jer yang amik alih tugas cuci keta.. lau tak kat car wash, kat umah di basuh sendiri..

zh-ena said...

skang nie mmg musim hujan..jd mmg ena tak hantar kereta utk di cuci..