Berselimutkan Baju Papa Nya


Dah berhari dah sejak husband zie dh balik Sri Aman...Mikail asyik meragam je. Bila tiba part tido...payah utk di tidurkan. Tgk muka zie, tgk muka mak nek dia...pastu termenung. Tak lama lepas termenung camtu...sure dia akan nangis sepilu pilu nya.

...tiba part menyusu botol plak, pun mcm tu gak. Nangis sepilu pilunya dulu pastu baru mahu nyusu selepas puas di pujuk. Kesian anak zie ni...cari papa arr dia uols. Coz part dodoi, mandi, nyusu botol...memang papa dia yg buat selama ni.

Now papa dia dh start keja...terasa kehilangan kot dia agaknya :(




As a result...emak suroh zie ambil baju husband zie yg belum di cuci dan jadikannya selimut utk menyelimuti dia. Itu petua org tua-tua la. Di akui...ada berkurangan sikit. Bila nk kasi dia susu botol, kena bagi dia cuim baju papa dia dulu...

...baru dia mahu nyusu. Kesian mikail. Zie doakan semoga husband zie cepat-cepat dpt transfer... Amin.







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

20 comments:

annapeje said...

ololo shedih nyer..hope papa mikail cpt2 dpt transfer..sedih plak baca n3 neh

ct cheery said...

aminn..
alahai cian mikail windu papa dia ek..
mikail memang cam bau papa dia kan.??.

My Life's Journey said...

cian baby mikail ..kmk doakan agar husband ktk cepat transfer yunk ..amin2

Super Nia Hana said...

ehehe..hana dulu pun buat gitu pada arissa zie
alhamdulilah..rtak meragam sgt

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sedih kan zie...bile da ada anak... klu kita yg jauh bole tahan2 tapi ni anak laaa plak sayu jerk kan...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

alololo... ciannye rindu kat papa dia la tu... zie, cer try call dilah den letak fon kat telinga mikail, suruh dilah ckp dgn mikail..

Miza Yusof said...

mikail rindu dekat papa dia lah ni kan :)

Cik Dee said...

alamak zie.. sayu hati yaya bace..
sabar ye mikail.. nanti papa balik ye..
nanti papa main ngan mikail..
sian mama.. mikail jgn notty2 ye syg..

Mr feckry said...

kaedah tu ade dalam surah yusuf..

sitikadhijah said...

anak kak zie same ngan ank buah sayer.. baju bpk die dah berhari x bebasuh sanggup die bau.. ktorg dah nk muntah sebab dah busuk.. tpi ank buah saye perempuan smpi skang die manje sgt ngan bpk die.. :D

JaSSNaNi said...

superman mana leh nangis.. sian mikail... mmg petua org dulu2.. kalau dia rindukan seseorang.. bagi kain or baju utk dia.. senyap la nanti.. pengubat rindu tu.. :) cayangggg mikail.. :)

Riena Haiqal said...

alahai.. takper la Mikail..aunty semua doa semoga ppa ikail dapat transfer ye.. jadi tak yah la jauh2 lagi dari papa kan.. dia rindu papa dia la tu..

zh-ena said...

ciannya...mmg petua org tua mujarab

Misz Mieza said...

Olo, cian Miakil rindu papa ye.. MM pon doakan Dillah cepat2 dapat transfer..

azizah :) said...

Baru2 kan..lama2 ok nanti Insyaallah

~AmyLiana86~ said...

ala ciannyer mikail..anak kecik pun dah pandai rindu ni kan pulak maknya kan..harap2 papa mikail cepat tukar sane..=)

nadia said...

ya allah kesiannya dia yanggggg..
dia dapat rasa kan kasih sayang ayah..

MyraQhairel said...

tgk muke mikail dah tau yg dia anak bapak coz copy paste muka ayah dia..

Dila Abdullah said...

cian yer baby boy sorang ni...

Dila Abdullah said...

cian yer baby boy sorang ni...