Camwhoring Dulu Sebelum Masuk Dewan Resepsi :P




Padi hari sabtu lepas, Zie ke majlis persandingan blogger Wawa :) Mikail lak zie tak bawa...tinggalkan dgn emak kat rumah. But sebelum pergi, make sure Mikail kenyang. Kena breast feed kan dia sekenyang-kenyangnya so that dia boleh tido lena...

...bila dia lena tido, takde ler dia dok meragam melalak cari Zie nanti. Hehe





Memandangkan husband zie still bertugas di luar daerah, zie pergi dgn Tilla :) Lama koo tak berdua-duaan dgn kawan zie sorg ni. Masing-masing busy dgn kehidupan masing-masing. Mcm zie ni nanti, semakin ler terbatas aktiviti berhuha zie...

...kena dok rumah je jaga anak. Tunggu sampai anak dah berusia 2, 3 tahun...baru dpt lg mulakan aktiviti berhuha dgn kwn-kwn sambil heret anak sekali nanti. hehehe





Oh ye, Majlis resepi wawa berlangsung di dewan Pustaka. Memandangkan kat luar building Pustaka tu ada tasik...pe lagi, camwhoring ler dulu sebelum masuk dalam. Kehkehkeh.


Mcm janji ler plak bertudung hitam...hehehe. By the way, love her bow ribbon brooch kat bahu tu. Lawa taw uols :)






Psssttt...ingat lagi tak dgn entry zie tempah adjustable bow ribbon belt aritu? If tak ingat, uols boleh click -- SINI ^_- Ada tgk benda alah hitam kat pinggan zie tu? Haaa...itu ler adjustable bow ribbon belt yg zie tempah dgn Tilla aritu :)

...comel taw ribbon belt tu. Suka zie pakai. Nasib baik pinggang ni still ramping. Dpt gak zie still berfesyen bagai...lalalalala. Next entry -- story ttg majlis resepsi wawa ^_-







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

11 comments:

Misz Mieza said...

Stylo abis hot mama.. Hehehe.. Dah boleh berhigh heels ko Zie.. Kelllassss kau jah.. =)

zh-ena said...

wah mmg cantik la
mcm nak tempah jea
baper RM tu

Zie Madini said...

ZH-ENA
-- Apa yg brapa RM tu dear? Bow Ribbon belt tu ke? kalau yg itu zie tempah dari Tilla RM25 jer :)

atty's said...

wah zie..still menten lagi.. :)

My Life's Journey said...

zie lepas bersalin makin hot ..mama hot ..piwetttttttttttttt!!!!

SyUhAdA said...

hehe..smpat lg bergmbr ye kak zie..

Myra Jay said...

Cantikkk!!
Seyes jeles dengan badan Zie, slim koo ;D

Riena Haiqal said...

siyes saya suka tengok Zie.. semakin anggun gitu... cantik.. bersungguh2 nampaknya nak slim ye.. (^_^)

Dila Abdullah said...

love giler gan zie yer baju....

nanakimie said...

cantik & gojes mummy^-^

azizah :) said...

mama hott! i like.. serius suka tengok dressup akak! hehe :)