Cash Out Nuffnang Earning Sudah :)






Akhirnya...zie mengambil keputusan utk cash out kan juga earning nuffnang zie yg tak seberapa ni. Coz dh hampir setahun dah nuffnang tak naik-naik semenjak zie tukar ke dot.com :( Sejujurnya...menyesal koo zie tukar ke dot.com blog zie ni.

...kalau tidak, skrg ni earning zie gerenti dah nak cecah 1K...huhu. My bad! :(




Hehe...jd kosong balik sudah :P




Ni payment history earning zie selama ini. Ini kali yg ke-5 zie cash out dan inilah kali pertama cash out earning yg seciput giler...hehe. Takpe la...dah rezeki byk tu je dpt melalui blog, kan? Syukur alhamdulillah...

kena tunggu 3 bulan, baru dpt cheque dari nuffnang :) Tak sabo nya...hehe








Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

24 comments:

NurFarizan.com said...

blog cf pun ada kesan sejak bertukar ke dot com hmm

Myra Jay said...

Nape tak cashout hujung bulan Yunk, dalam sebulan camtu dah leh dapat cheque, kalau tengah bulan memang akan dapat 3 bulan.


Myra baru plan nak bertukar ke dotcom, mungkin hosting dan domain Zie main peranan sama kot untuk income Nuffnang :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

erk?? 3 bulan ye zie? bukan 30hari ke?

My Life's Journey said...

Alhamdulilah yunk ..sekurangnya ada ..kmk pulak da c tauk da password kmk hihi

Eyriqazz said...

template blog pun memainkan peranan dalam mendapatkan BE..nampak blog zie, kurang mesra advertiser in term of layout/template

Kamsiah Yusoff said...

salam kenal & follow zie...

Saya Disini said...

tahniah...

atty's said...

knp ye kalo dot.com..nuffnang tak naik..?

Miza Yusof said...

tahniah zie :)

Miss Volvo said...

kita pn baru je cashout tgh tgu nuffnang htr cek :P

CT said...

Alhamdulilah...wah dpt duit...huhuhuhu

Qaseh Suhaida said...

alhamdulillah...ada juga rezeki buat mikail

Riena Haiqal said...

alhamdulillah ZIe.. ada gak rezeki dari Nuffnang.. macam saya ni masih juga tak naik2.. tak sampai pun belas2 ringgit.. jeles nya

JaSSNaNi said...

bestnye zie.. setiap kali banyak.. akak dah 2 tahun tak leh cash out lagi.. huhuhuhu tolongggggg!!!!

SURIA AMANDA said...

zie,....bukan sebulan jer ker?akak cash out sebulan dah dapat dah...

~AmyLiana86~ said...

patutla blog cik epal xtukar ke dot.com..gielr r zie dapat rm1k..tabik spring la.. =)

CHU MAJORFLAVA said...

murah rezeki ktk..best!!

Misz Mieza said...

Wow! Dah banyak kali cashout.. Siap cecah 1k lagi tu.. Bagi tips sikit dear cane nak naikkan earning nuffnang.. Huhu.. MM punyer baru 20 hengget.. Sobs! T_T

♥nrina♥ said...

banyaknye... blog akak tu nak dptkan 1k kene tunggu 10tahun kot hihihi..

Nick said...

awesome congrates!!!

- Ma StOrY - said...

untung la kak.. ee nak dpt rm 50 pon susah..

azizah :) said...

peh kak dapat rm1k...mmg giler lah... hehe tahniah...

ala nape akak cashout awal bulan... rugilah 3bulan baru dapat cek...hhehe kalau tak sebulan jer..

myravea said...

Congrats sis :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ada effect jugak erk, kalau tukar domain..erm...confuse sudaaa...huhu