Churp Churp Earning is Back ^_^


Alhamdulillah...semalam bila zie check my churp churp account...dorg dah kembalikan my earning. Tapi...RM122 je?? Still short RM6 arrr actually. Tp takpe la...halal kan aje la.Janji ianya dah over seratus :) Thanks Churp Churp ^_^

Uols yg hilang earnings tu camne lak? Dh dapat belum?








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual barangan
baby :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

The girl in the selebet scarf said...

wah banyaknye kak zie punya earning.. camana nak dapat banyak cam gini? hee

Riena Haiqal said...

Alhamdulillah dah kembali dah earning Zie. Syukur.. (^_^)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt,

hehe oklah tuh..alhamdulillah..rezeki..

regards,
Unsmiley

Miza Yusof said...

miza pun dah dapat balik earning churp-churp yang short :)

Misz Mieza said...

Dapat gak dah.. Tapi short gak lagi beberapa ringgit.. Halalkan jelah.. Nuffnang pun dah okay dah hari ni.. Semalam Nuff pening2 gak kan? Tetiba earning naik mencanak siap ada yang dapat earning sampai 8k.. Kalau gelap mata & ikut nafsu, dah lama dah cashout tu.. Memikirkan haram makan duit bukan dari hasil kita, so biar jelah kat situ dengan harapan lepas ni everything will be back to normal.. Alhamdulillah, hari ni dah okay dah.. =)

azizah :) said...

Rezeki kak.Ok la tu..byk

normi nieza said...

saya pon dah dapat balik jgk..:)