Double Down Sekali Lagi??? Yummmm!




Hehehehe....kan dalam entry --- INI zie kata KFC Zinger Double Down tu syorga giler, kan? Kan ada mentioned gak yg tak puas makan. Sooo...keesokkan harinya, zie beli lg koooo. Hohoho. Tp beli 1 je la...tak nak beli 2.

...kang gemuk lg kang aku karang. Tgh on diet ni...ingat senang ke nk kuruskan bdn. Itu ini kena tahankan nafsu mkn, okeh :D




 

Thumbs up for the delicious food :) Tetiba rasa nak makan Mcd nyer Samurai Burger ler plak..adeh! Zie belum lg makan. Tp malas nk zie nak drive ke bandar semata-mata nk belikan benda alah tu. Haiyooo. Menjawap ler tunggu husband balik on 1st November ni nnti...

...baru gi beli :D Errrr...kata on diet. Tp dok makan benda alah yg menggemukkan, pe citer??? **hee hee...sengih-sengih sambil garu kening**








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra -- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

13 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaa yunk ..terliur juak kmk tga ayam ya aie hahahaha .. nyam nyammmmmmmmmmm

Zura said...

akak xmakan lg beger samurai tue..

annapeje said...

makan nasi yang gemuk kawan2 akak ok jerk makan benda2 mcm neh tak gemuk but dorang x ambil nasi....terliur plak tengok..akak pon dah 2 kali mkn ahahha sedap..samurai kurang sedap kihkih

Riena Haiqal said...

hehehehehe. syorga tu... dapat makan sekali lagi... kitorang pun nak try lagi

fatin aziz said...

meleleh air liur tengok kak zie makan.. teringin nak beli tapi masa xde lagi..hehe

fatin amalina husna said...

alahai..*drooling..bila dpt merasa nie..samurai pon blom lg..huhu..

Umi Kalthom said...

saya dah mkn samurai burger tu. sedap! mmg syorgaaaa (memetik kata2 zie)... (^_^)

Dila Abdullah said...

waaahhh, hari tu double down ko sebat... sekarang samurai pulak... tak takut ke kang naik jugak berat kamuuu tu...

Misz Mieza said...

Syorga nak ko makan Zie mentang2 dah abis pantang.. Hikhik! ^_^

Bie said...

makan je kak zie.. nnti gemuk diet balik hehe

azizah :) said...

dah makan dah... boleh la tahan rasanya...hehehe

Puteri Panda said...

sedap ke? nak try la nanti. samurai burger tu tak berapa sedap la. manis. rasa macam beef kat Sushi King tu tapi lain orang lain citarasa kan. ^___^

zh-ena said...

nyum nyum nyum sedapnya
nak skit