Drama Dendam Sarakit Download





Sejak zie cuti bersalin ni... .rajin ler plak zie dok layan drama TV..hehe. Kali ni zie follow up drama Dendam Sarakit di TV3 setiap hari Khamis jam 10 mlm. Best kooo cite hantu ni. Ala-ala cam citer Nang Nak ler plak...siapa yg ikuti drama ni, if ada yg terlepas episode mcm zie...

...boleh lah download episode yg ketinggalan tu kat sini ek :) drama ni ada 13 episode kesemuanya .



Episode #1 --- Download
Episode #2 --- Download
Episode #3 --- Download
Episode #4 --- Download
Episode #5 ---
Episode #6 ---
Episode #7 ---
Episode #8 ---
Episode #9 ---
Episode #10 ---
Episode #11 ---
Episode #12 ---
Episode #13 (Tamat) ---







This Movie/Drama is brought to you by Zie Madini

10 comments:

Saya Disini said...

best citer ni

Saya Disini said...

best citer ni

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

haha sofia mmg suka citer2 hantu nih..tapi kan citer nih 1st ep je sofia rs seram..pastu dh kurang seram

regards,
Unsmiley

~♥dieyba_baby♥~ said...

best ke akak cite nie.. dieba ada la juga tgk.. tp skit je.. mcm x best je..

Zura said...

akak memula nk tgk jugak tp bile tgk starting mcm biase je citenye terus malas nk ngadap..

Riena Haiqal said...

ada gak nak tgk ceta ni. tapi belum ada masa. asyik nengok adam dan hawa jer.. hehehehehe.. nanti nak download yang ni pula la

Misz Mieza said...

Huhu.. Taknak ah layan citer2 antu neh.. Nanti asben outstation takut plak duk umah sensorang.. Huuuu..

azizah :) said...

best eh kak.. last jijah tengok citer seram Waris je tu...

Qaseh Suhaida said...

seram jugak citer ni...tp pelakon dia mcm tak berapa best hu huu

zh-ena said...

tak suka tgk citer seram