Eeee...Inilah Yang Malasnya Layan Sinetron Ni




Ni yg zie mls nk follow up sinetron ni taw uols. Asal follow je mana-mana sinetron, kompommmm lah sakit hati je tgk. Sambil tgk tu...mulut lak tak henti ngomel. Seriously...sgt memainkan perasaan nah. Hehehe. Tak suka lah dgn Kakek Hermawan tu...

..sanggup koo dia pisahkan Alya dan Reihan :( Tak sabar zie nk tgk sambungannya seterusnya. Dok gak cari kat google. Mane tahu kot kot ada dlm youtube sinetron ni yg bukan dari Astro Ria. Tp takde kooooo...uwaaa!

Terpaksa gak sabarkan hati tunggu episode demi episode :( 









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

8 comments:

Riena Haiqal said...

tu pasal la.. terpaksa tunggu episod demi episod kat astro ria jer... huhuhuh.. mula2 memang tak suka tgk sebab sebijik macam My girl versi korea tu.. tapi sejak dah jadi surirumah ni aduhai layan juga...satu lagi sinetron di 119 bayu cinta luna..hari2 kena layan tapi mulut memang tak henti2 nak ngomel

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Ohhh sofia mmg tak layan sinetron..fuhh rs xlogiknya jln cerita tuh kadg2 bkn main melampau2...

regards,
Unsmiley

♥nurul♥ said...

cte ni sma dgn cte korea tajuk mygirl kan kak zie. hehe

Myra Jay said...

Sinetron ni kalau dah terlayan memang la kena ngadap sampai abes ;D

Zarena Heeney said...

nsb baik la tak melayan sgt citer indon nie...

azizah :) said...

citer indon makin di layan makin mengarut tp yg peliknya kita selalu sgt nak ikuti citer dia..hehe

nasib jijah mmg tak layan citer indon ni..heeeee

Bie said...

sinetron dengan drama korea memang memerlukan kesabaran yang tinggi kalo nak layan...

bek kak zie layan draama melayu je.. sure x berdebar2 dan x tertungggu episod akan datang..ops! ><

Ima Salsuzaima said...

hahaha.emosi lebih. sm la kita kak.tp kmk sik nangga sinetron ya.malas.nnti jadi gila2 terlampau emosi.kehkeh