Eeee...Nak Makan Nieeeeee!


Ya ampun uolsssss....bapak giler sedap nah kelihatan KFC Zinger Double Down ni. Bunless burger kooo...yummy! Burger terbaru KFC. Habis pantang nanti...zie nak mentedarah ni ah..hehe. By the way...pd yg belum aware of this new food di KFC...

...uols boleh refer link kat bawah tu ek ^_-









** This advertisement is brought to you by Zie Madini

11 comments:

Ayu Firzara said...

Zie! Ayu pun teringin gilerrrr! Petang ni nak g serbu ahhh! Hehehe. Zie kena sabar dulu ya

- Ma StOrY - said...

lamanye dah tak makan kepsi.. kak zie nak belanje kan ? hehe~

Mila Ahmad said...

oh terbaru kat KFC ye boleh try ni

mynameismy said...

Zie abes pantang nanti burger ni dah abes...:D

~♥dieyba_baby♥~ said...

mmg sedap pn akak.. bru makan smlm.. sedap gila..

Riena Haiqal said...

wah nak try juga la.. paling suka makan burger kat kfc gak ni.. apa lagi sejak pregnant ni..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehehe...sofia pun teringin jugak tp belum ade kesempatan nak pg try lagi..hehe

regards,
Unsmiley

~AmyLiana86~ said...

amy pun teringin...huhu

Misz Mieza said...

Meletops! Tak try lagi.. Nak jugak try.. Hehehe.. Nyummeh! ^_^

azizah :) said...

sedapnya... ranggup kulit dia tu..nyum2

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Uikss...zinger berger kegemaranku!hehehe