Evening Primrose Oil


Bila dah habis makan jamu mustika ratu nanti...zie nak start ambil balik vitamin Evening Primrose Oil (EPO) ini ah. Utk kembalikan kecantikkan luar dan dlm...ceaaa. Hehe :D Dulu time anak dara, zie ambil vitamin ni. Vitamin ni mmg khas utk perempuan....

...tak sabar nak tunggu jamu habis. Boleh start makan vitamin EPO ni :)





Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk membeli dress, blouse,
hot pants etc yg sgt lawa dgn harga yg
MURAH! :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

mmg bgs pn akak.. dlu mse dieba keje watson. rmai gak beli vitamin nie..

Qaseh Suhaida said...

zie..ini vitamin c ke...nak tau kandungan vitamin ini...selain utk cantik utk kesihatan boleh tak..

salmia saidin said...

bagus ye supplement ni? mia ambil vco je.. :)

Tihara said...

as salam zie

dedulu akk rajin jugak makan vitamin ni..skrg dah ke lautt :)

Riena Haiqal said...

beli kat mana ZIe? nak try juga.. (^_^) share la

Mama Mya said...

ohhh nie lah rahsia Zie.... cantik, kulis halus & gebu mcm baby.... nnt nak try jugak lah... :)

Zie Madini said...

QASEH
-- tak dear. ni bukan vitamin c. ni vitamin khas utk perempuan je. selain utk kecantikkan..ianya mmg utk kesihatab gak. bgs utk menstrual circle kita perempuan.

utk maklumat selanjutnya...google ek :) zie mmg sgt rekemen vitamin EPO ni utk kesihatan kita wanita..hehe


RIENA
-- beli je kat pharmacy or watson. gerenti ada. kalau zie...zie biasa ambil yg brand blackmoores ni :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Ha..betul2..sofia pun baru pakai brand blackmores nih..b4 nih guna brand kordel..tp zie pnh try yg siap dgn fish oil tuh tak?ok tak ek?

regards,
Unsmiley

Zie Madini said...

SALMIA
-- a'ah..bgs supplement ni. bedasarkan pengalaman zie la :)


SOFIA
--- yg fish oil tu zie tak pernah try ambil lg. zie tak suka fish oil nyer smells. hehehe


MAMA MYA
-- hehehe... kembang hidung zie baca komen mama mya ni taw. hehehe

The girl in the selebet scarf said...

rupanya ini rahsia kecantikan k.zie ye... hehe

azizah :) said...

menarik ni... semua wanita boleh makan kan kak even belum kawen lagi....

Misz Mieza said...

Owh inilah rahsia kulit Zie cantik rupanya.. Lepas nih nak try gaklah.. =)

♥nrina♥ said...

berapa rm sebotol ni Zie... akak ada gak makan tapi makan main2 je sbb dah terpaksa beli jenama cosway tu.. dah jadi ahli kene beli..dah xpired date pun x habis2 lagi makan ni hah hehe..

ni serius akak cakap tau...kulit Zie nampak lagi cantik lepas bersalin ni...geram akak tgk ke ni seri ibu baru hehe..

lagi satu nak tanya soklan xde kene mengena dgn entry... link mana yg zie pakai utk buat watermark kat gambar tu...cantiklah..nnti kongsi kat akak ye camne cara hehehe..

Miss Volvo said...

kulit kak zie mmg putih gebu. org iban la katakan hehe

nur anis said...

bagus ye kak vitamin ni..saya memang niat nak cari vitamin...

Zie Madini said...

NNRINA
-- kalau yg brand Blackmoores ni, utk 30 soft gel dalam RM50 plus. kalau yg besar cam dlm gambar tu...dalam RM70 plus gitu la

ttg watermark tu. link ape ek maksud akak tu. tak paham zie...hehe. zie masukkan watermark kat gambar ni dgn menggunakan photoscape software.

ni cara utk masukkan watermark dlm gambar -- http://www.ziemadini.com/2012/04/tutorial-letak-watermark-dalam-gambar.html