Flower Playground Menjadi Tempat Mikail Beradu Lena :P


Flower playground ni adalah hadiah buat Mikail dgn rakan sekerja zie, Felice Chan :) Baruuuuuu sekarang zie gunakan...hehe. Niat nak guna bila Mikail dh reti capai brg...tp Mak Nek Mikail tu arr....tak sbr nah nk tgk cucu dia dlm flower playground tu

...hehe. Mak Nek dia plak yg teruja ek? hehe





Ni le result nya selepas zie pasangkan :) Comel kan? Love this playground ^_-





Bertambah-tambah comel bila si kecik zie ni kat dalam tu. Hehe. Lena je kooo dia tido. Tido kat tempah baru lah katakan :D Pape pun, thanks Felice for this Flower Playground. Mahal tuee benda alah ni....tp sumpah, comel!

...berbaloi dgn harga dia kan. hehe.







Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

azizah :) said...

serius sumpah comey!! nak belikan untuk anak gak nanti...heheh

Herma Julianny said...

comel gilak!!!>_<
nanga keningnya, kedak kening sapa ek??

Cyrus Amiera said...

yunk, kalo mira kan mira prefer lapik lagi bawah tu sebab benda alah ni nipis sangat. tkt baby sakit belakang kan. mira lebih suka alas dengan toto kecik tu then baru letak mainan tu pastu letak cyrus dalam tu. begitu.

hah ko faham2 je la yunk aku cakap hape. macam berbelit2 plak kekdahnye. hahaha.

assalamualaikum baby!! somellssss

Mila Ahmad said...

ala cumel sgtlah flower playground tu.

My Life's Journey said...

Comel2 .. bena kata ktk ..cute lalu playground tok ..mcm jenama fisher jak yunk (^_^)

nang tiuttttttt mikail tok .. gebu2!!

Dila Abdullah said...

Alahai, comel yer....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

memang mahal pun Zie...:) YM dulu pun, company yang hadiahkan. Nak beli sendiri macammm, jap2 nak fikir 2-3 kali dulu, ekekeke

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

comel2x...wahh dh mcm maharaja..tido dgn senang hati..hehe..

regards,
Unsmiley

Zura said...

tido mcm org bersalah je tue...hehehe

Riena Haiqal said...

siyes memang cantik dan comel... bertambah2 comel la Mikail duk dalam tu.. hehehehehe.. Baiknya Felice.. (^_^)

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel la mainan dia akak.. x sbr rse nye nak ada mainan mcm tu..

Sue Saari said...

salam zie....better alas kat bwh playmate tu dgn toto..nipis jer playmate tu nnt sakit bdn mikail...

tunggu mikail dah pandai capai2 nnt konpem hbs semua mainan tu dia nak.. ;)

Misz Mieza said...

Comel giler ah! Syok jer Mikail titun kat dalam tu.. =)

Miss Volvo said...

besar da mikhail kan

zh-ena said...

comeynya...