Gambar Terbaru Anak Nia Ramadhani


Uiiii...dah kurus back to normal dah si Nia Ramadhani ni. kelas kau Nia! Apa petua ek? Zie nk gakkkkkk...especially part perut, paha dan lengan ni haaa...mencik tgk :D hohoho. Memang hot mama lah Nia Ramadhani ni...

...Thumbs Up!




Alololo...bam bam nyaaaa Mikhyla. Putih gebu ikut mama dia, kan uols? ni dah besar kelak...sure jd cewek cantik sih...hehe. Pape pun, semoga menjadi anak solehah ye, Mikhyla :)









Blog Pilihan Entry Ini :) :
::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)
 
:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

wong jowo said...

imuetz abizz anak ee nia ramadhani,, bkalan nerusin mamane nich klo uda besar ...he

Nory Zoulkefle said...

eee geraammnyer....pipi tembunnnyer...cumell sgt

:: Riri-Fatieha ::~ said...

mikhyla?? nama dh dekat2 mcm mikail pula

Riena Haiqal said...

comelnya anak Nia tu.. pipi dia gebu jer.. wah betul ar Nia kurus nye... dah kembali cantik la..

BuluMataPalsu said...

siyes nia kin kacakkkkk!!! :)

Misz Mieza said...

Tomeynya Mikhyla! Dah besar mesti cantik cam mak dia kan? =)

Mysara Ab Rahman said...

comelnyer anak dye
aah la dye dh kurus blik

Myra Jay said...

Wahhh memang comel giler ;D

azizah :) said...

cayalah.. nia dari chubby giler dah slim macam anak dara... hebat!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dah namanya pun retis...wajib kooo slim kan badan...hehehe...comelnya Mikhyla..:)