Geram Giler Dengan Boot Charles & Keith Ni






 

Arghhh!!! Meroyan zie tgk boot Charles & Keith ni arr uolsss. Kenapaaaaa lah cawangan Charkes & Keith di Kuching, Sarawak di tutup :( Terus tak dpt lagi zie beli latest shoes brand Charles & Keith....uwaa! Dahlah zie minat dgn boot yg paras buku lali cam gnie...

...eeee, nk rembat arrrr. NAKKKK! tapi kat Kuching takde lg dah Charles & Keith. Benci! Telan liur je la tgk ni...sobsobsob **nangis tak berlagu** Stylo giler boot tu...








 

Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ---> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

13 comments:

Riena Haiqal said...

cantik nya boot ni... wah wah tergugat keimanan...

Wak Gelas™ said...

wak X sukak high heels ni Xleh nk jalan2 tanah lecak.. ahakks..

genuine1224 said...

halahai.. dr 1st peknen, trus simpan heel.. dah lama xpakai, rasa xconfident jek. now selesa pakai wedges je..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Fuhhh zie...tinggi tuh..gigih lagi zie pakai heel ekk..sofia yg xde anak nih pun rs dh ketar lutut pakai heel jenjalan...huhu :(

regards,
Unsmiley

~AmyLiana86~ said...

hebat kasut ni..hehe..

nur anis said...

sangat cantik..carik jangan tak carik..hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la ksut nie.. da lama dieba x pkai ksut tumit tinggi, jeles akak dah boleh pkai..

zh-ena said...

dah tak reti nak pki kasut tumit tggi cam gini..takut tergolek jea

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

a'ah cantik kan?tapi, Ym lepas bersalin, udah tak larat pakai yg tinggi gini yunk, :( huhuhu

Puteri Panda said...

saya pun tak sempat merasa pakai kasut Charles & Keith. cawangan di Sabah pun sudah tiada. tutup juga. nak kata tiada orang beli, ada malah ramai lagi. tetiba tutup pula beberapa tahun lalu. sedih. T___T

Misz Mieza said...

Wow! Serius memang stylo abis ni Zie.. Kalaulah dapat pakai heels, dah lama gi rembat ni.. Kasi Zie jeles.. Hikhik! Tapi x mampu nak menjeleskan Zie since kaki ki jenis tak tahan heels.. argh! Stress takley nak ranggi2 ngan heels & boots.. T_T

azizah :) said...

cantikk! berani gak akak pakai boot camni kan..heheh

Atien Dyana said...

sy pon suka gak kasut gini sis.. hri tu jmpa kat klcc.. harga dia ok la.. cik abg nk blnja as birthday present.. teeehheeee