Hadiah Buat Baby Mikail dari Azwa Azee





Jujur Zie katakan...zie tak mengenali siapa Azwa Azee yg bagi hadiah utk Mikail ni taw. Yg zie tahu, ada someone yg email zie mintak address zie coz dia nk bagi something utk Mikail. Zie ada tanya, dia siapa...tp email tak di reply...

...maybe dia ni lah kot, Azwa Azee...hehehe. Rasanya pembaca blog zie kot. Thanks banget ea dik...JOm zie tayang apa yg di bagi kat Mikail :)




Teruja zie tgk taw. Sgtttt lawa. Terus MMS picture ni kat my husband sambil gtaw dia yg Mikail dpt hadiah lagi dari pembaca blog zie :) Happy je husband bila dpt tahu...hehe. Alhamdulillah...rezeki Mikail.




Love this color. Purple white...semakin menyerlah lerrr keputihan Mikail bila pakai baju ni nanti...hehe.




Yg ni di panggil romper, kan uols? Comel taw. Sgtttttt lah tak sabar zie nk pakaikan kat Mikail. Tp hajat tu terpaksa zie pendamkan dulu....Rasanya bila umur Mikail dah 1 year, baru leh pakai :) So zie simpan dulu ^_-




Baby Kiko kasut ni tersgttt sgttt comel taw. Zie mmg nak pakaikan kat Mikail terus. Tp emak zie...cecepat dia tegah. Dia kata tak boleh budak yg belum lg berjalan di pakaikan kasut dulu. Simpan once mikail dah pandai berjalan kata emak...

...pantang larang org tua kooo uols. Ikut je la. Pape pun, Thank you sooo much Azwa Azee. Love ur gift for Mikail so much! If awak ada blog gak...gimme the link ea. Boleh zie bertegur sapa dgn awak :)









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :)
Click ----> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

11 comments:

Misz Mieza said...

Wah! Dapat baju baru lagi si Mikail ni.. Lawa! Tak sabar nak tengok Mikail sarung baju ni..=)

yaya ade said...

wahh rezeki Mikail. cantik la :D

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh comel.. untung baby mikail kan.. asik dpt gift.. alhamdulilah.. murah rzeki mikail..

Bie said...

murah rezeki mikail ni ye kak.. berkat namanya mikail apa..

semoga baby mikail sihat2 slalu ye ;)

Wanie-san said...

untung mikail!!
comel plak tu bju2 yg dbagi..untong!hehe

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhh besttnyaaaaaaaaaaaa ..murah rezeki mikail tok yunk .. suka kmk diat baju nya (^_^)

Zaidalifah Hussin said...

CANTIK...& MENARIK

azizah :) said...

bestnya mikail!! dapat hadiah lagi.. murah rezeki.. confirm terserlah keputihan mikail bila pakai tu...

Riena Haiqal said...

comelnyaaaaaaa... bertuah la Mikail dapat hadiah lagi... kasut dia tu sangat2 comel

Myra Jay said...

Wahhh bertuah Mikail dapat hadiah, cantikkk sangat :D

zh-ena said...

murah rezeki bby mikail nie :D