Hadiah Buat Mikail Dari Aunty Aja :)


Pada hari selasa lepas...zie recieved a parcel dari my blogger little sister, Aja :)



Aja bagi full set of pakaian baby buat Mikail. Wahhh...mikail dpt hadiah imported dari Kuala Lumpur kooo. Hehe. Bag Pooh tu comel giler....zie plak yg geram tgk...hehe :D





Psstt...Mak Nek mikail plak yg teruja buka. Happy kooo muka Mak Nek mikail buka..hehe. Nak tgk Mikail pakai salah satu baju di dalam gift set tu? Meh tgk nih...



Tadaa! hensem je anak zie ni tido...hehe. Zie pakaikan dia romper pooh je dulu :) Pape pun, thanks banget Aja ^_- Sesusah je taw...hehehe.












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Riena Haiqal said...

alolo comelnya beg pooh tu.. semua barangan Pooh la. untung Mikail ye.. (^_^) comel nya MIkail dengan romper pooh tu..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe comel baju tuh...tambh lg kecomelan mikail...

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

comel yer... ngam2 jer mikail pakai...

Miss Volvo said...

auwww so cute~ mmg encem mcm papa dia :P

Misz Mieza said...

Wow! Lawa2! Comel jer tengok Mikail pakai baju ni.. =)

azizah :) said...

kak! serius comey kak..

untungnya akak...:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhhh...bestnyerrr!dapat hadiah Mikail...comel taw...:)

CHU MAJORFLAVA said...

mek nak ciummmm mikail tapi sik brani takutnya kenak jangkit selsema...uhukz..selsema mek sik ilang2...gerammmm nga mikail

pwincess AJA said...

comeeeeyl sgt mikail pakai rompers tuh!!!!!;))