Haishhh... Kenapalah Takde Yang Washable Ea? :(





Sejak dah beranak ni...zie memang sgttt sgtt memerlukan nursing bra pad ni setiap kali nk kuar berjalan. Sebab air susu menitik. Tp kan...yg zie tak puas hati, kenapa lah susah sgt zie nk jumpa nursing bra pad yg jenis boleh di cuci dan di pakai balik :(

Yg ni jenis pakai buang. Sekotak ada 12 keping dan price RM14.80. Sekali guna kena pakai 2 keping. So hanya 6 hari je sekotak ni. Dah lah harga mahal...mana mampu wehhh. Arghhhh! Siapa tahu kat mana jual nursing bra pad yg boleh dicuci...

...sila gtaw zie ea :) Zie sgtt sgtt memerlukan. Buat gi kerja hujung bulan ni arr.








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

♥nrina♥ said...

Ada ler Zie...byk jual kat supermarket tapi yg akak biasa beli kat Aeon.. akak pakai yg boleh cuci tapi kalau berjalan je pakai yg pakai buang sebab ada pelekat hehe..

Biasanya kalau pakai yg boleh cuci dia x tetap kedudukan, lainlah kita lekat pelekat atau pin kan..

nanti datang kat blog akak, akak tunjukkan benda tu..

Zie Madini said...

NNRINA
-- ade ea kak? orite. akan dtg ke blog akak. selama ni husband zie yg gi cari ni. dia kata payah nk cari yg washable.

Hamizah said...

u try cari jenama Pureen...boleh pakai untuk sebulan...harga dalam RM 20++ JE...

topupbizz4u said...

WOW

azizah :) said...

jijah rasa ada la kak kat supermarket.. jenama pureen ke tak silap...

genuine1224 said...

ada.. g supermarket, kat bahagian barang2 bby. brand pureen ke. 2 keping dlm rm6 camtu kut. bli yg washable ni jimat sket

Dila Abdullah said...

naper lak leh tak der??? kat sini bersepah jual... ada la zie.. mayb husband zie segan nak tanya, tu yang tak jumpa kot...

Siti Asiah said...

ade zie, sy guna yg washable tu jenama tollyjolly...tapi best guna yg pakai buang lg bg sy la...sbb yg washable tu tebal sikit...

Ayu Firzara said...

Zie boleh beli online... Ayu pernah nampak...cuba zie google je

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Washable mmg jimat kan?YM dulu pun guna yang washable jek.:)jenama Pureen..

Ciare Baha said...

Salam Zie. Ade je yg washable. Mmg mahal la sikit. Tp mahal2 pon bleh reuse kan? Jimatttt :) Tak ingat dulu beli kat mana.. Tp most of shopping mall tempat baby2 tu ade :D

neyra shazeyra said...

nnt i kais link :p

neyra shazeyra said...

http://littlebayi.com/index.php?main_page=product_info&products_id=80

http://ellymamashop.blogspot.com/search/label/Breast%20Pads

Misz Mieza said...

Banyak benda baru yang MM belajar sejak Zie dah bergelar mama nih.. Hikhik! Sekurang2nya if turn MM tiba, dah tau dah serba sikit pasal benda2 ni sume.. Thanks dear! ;)

MyraQhairel said...

ada je jual kat supermarket..cube try brand tollyjoy n pureen tu...jgn amek farlin sbb tak sedap..serapan tak bgus..

EvA said...

ada jual d just babies d matang jaya or d mummycare

Riena Haiqal said...

rasanya jenama pureen yang ada tu.. sebab penah gak tgk